Merhabalar,
Anadolu yakasında 2. el turbo expertizi yapıcak, bilgili,dürüs, gerçek esnaf kimliğine sahip bir esnaf varmıdır acaba ?
Teşekkürler
Merhabalar,
Anadolu yakasında 2. el turbo expertizi yapıcak, bilgili,dürüs, gerçek esnaf kimliğine sahip bir esnaf varmıdır acaba ?
Teşekkürler
trubonuzun durumunu burdan bildirirseniz yad aşikayetinizi size yardımcı olabilirim.
www.egeturbo.com
Turbo asker
yo 2. el bir turbo buldum onu expertiz yaptıracağım.Şuanki turbomu büyütme projem varda.
Daha önce birkaç yere götürdüm mildeki boşluğa baktılar çatlak varmı diye baktılar...mil aşırı ileri geri oynuyordu..Başka bir püf noktası varmı acaba ? Yener turbo var istanbulda ama bana çok uzak ve çok ters bir yerde..O yüzden anadolu yakasında iyi bir esnaf lazım.Ben bulamadım belki bilen vardır diye sormak istedim.
ile geri gidiyorsa plaket boşluğu filtresi tıkalı bi araçtan cıkmış bu gibi turbolarda emme pervanesinin alt yüeyleri genelde kapağa sürtmüş oluyor ama nedenli bir boşluk var görmeden bişi sölemek aslında yalan olur ama eğer cok bi boşluk varsa o turbodan ümidini kesmeni tavsiye ederim. sana akşam istanbuldan bi turbocunun telini pmlerim götürürsün bi baktır ismimide verirsen sana yardımcı olur
www.egeturbo.com
Turbo asker
Yok daha önceki başka bir turboydu bu başka bir turboBunda telefon görüşmeme göre hiç boşluk vs yok.60bin km kullanılmış cupranın üzerinden çıkan bir turbo imiş.
İstanbul anadolu yakasından olursa çok iyi olur![]()
ümraniye sanayine gelirsen yardımcı olabilirim cumartesi ben ümraniyede olurum
HONDA OEM PARTS
MESSENGER:mehmet cetin
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)