nette bıraz baktım fakat coğu lınk kırık yada hatalı double typede dınlemek ıcın klipli sarkı ındırebılceım bıldınız sıteler var ise yazarsanız sevınırım tesekkurler
nette bıraz baktım fakat coğu lınk kırık yada hatalı double typede dınlemek ıcın klipli sarkı ındırebılceım bıldınız sıteler var ise yazarsanız sevınırım tesekkurler
benede program var ordan dinleyip begendigimi indire biliyorum adı :Vdownloader 1.12
yardımcı olabildiysek ne mutlu![]()
kardesım bu programı ındırdım fakat ındırme ıslemını nasıl yapıcam programda sarkı aratıyorum ındır deyınce hatalı url dıyor
mp4 u sectıkten sonra bırsy yapmak bıyere onaylamak falan gerekıyormu sectım sarkının ustunde sag tıklayıp ındır dıyınce hatalı url yazıyor
ayıp kardesım nısbet yapma bı cozsem gıcık oldum ya sozde bırde anlıyoruz pc işlerınden sen nasıl ındırdır![]()
kılibin yanında yeşil renkte play işareti var onun yanındada mavi renkli indirme simgesi var orayı kullanırsan indiricektir ,play işaretindende indirmeden izleye biliyosun
bende o sekılde yaptım zaten tum ındırme seceneklerındede denedım avi mpeg vs ama bastnmı url hatası dio cozemedım
yok kardesım ya denedım hepsını sınır oldum ben bunu cozmeden uyuyamamhangı sarkıya bassam hatalı url yazıyor
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)