Denemediğim antivirüs kalmadı, yardım ederseniz sevinirim. Öyle herşeye karışmıycak herşeye zırt pırt virüs demicek bilgisayarı da yavaşlatmayacak avirüs önerlieriniz nelerdir? bide indirebileceğim bi link atarsanız sevinirim![]()
Denemediğim antivirüs kalmadı, yardım ederseniz sevinirim. Öyle herşeye karışmıycak herşeye zırt pırt virüs demicek bilgisayarı da yavaşlatmayacak avirüs önerlieriniz nelerdir? bide indirebileceğim bi link atarsanız sevinirim![]()
esed nod32 kullaniyorum memnunum....
www.inndir.com dan bakabilirsin.
eğer windows'unu lisanslı şekilde gösterebilirsen Microsoft Security Essentials bence çok iyi hem de bedava....
eset nod 32sistemi hiç yormaz...işini alttan alttan götürür...güncellemesini kendi yapar...virüs koruması da tatminkar...
bende avira var boyna ötüyo oyunlarda![]()
İNSANLAR VERDİĞİNİZ DEĞER KADAR DEĞERLİDİR FAZLASI DEĞİL
ben avira kullanıyorum en iyi free antivirüs programı sanırsam buluyo bişiler siliyo da iş görür ev kullanımı için
Ben en son pcyi bilgisayarcıya götürdüm.Lisanslı eset smart security yükledi.O günden beri en ufak kasılma problemi yaşamıyorum.
Daha önce internetten indirdigim eset fazla bir işime yaramadı.
lisanslı nod32![]()
Yaklaşık 7-8 senedir McAffe kullanıyorum ve beni hiç şaşırtmadı..
avira sanırım en iyi kullandığım free program
ayrıca ücretli olarak nod32 iyi
ve yeni test ediyorum norton internet security 2010 şimdilik sıkıntısız 2 ay oldu
ayrıca kaspersky kullandım antivirus iyi ama bence koruma konusunda eksik
mcafee çok güveniyor kendine daha deneme fırsatım olmadı bi gelsinde elime![]()
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
Testlerde : Trustport - panda - gdata kaspersky microsoft avira eset fsecure bitdefender k7 vsvs şeklinde gidiyor sıralama.
1.6tdi.
Ecutech.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)