arkadaşlar sorum oluçak sizlere chip hakkında kimi süperchip i öneriyo kimi pug sportu sizce hangi chip daha ii iş yapar???custom chip düşünmüyorum..
arkadaşlar sorum oluçak sizlere chip hakkında kimi süperchip i öneriyo kimi pug sportu sizce hangi chip daha ii iş yapar???custom chip düşünmüyorum..
Zahida, aklına ehl-i hikemin olma hasud, vermeyince sana Ma’bud ne yapsın Mahmud.( Şinasi )
bindoğuzyüzdoğsanseğiz model![]()
Zahida, aklına ehl-i hikemin olma hasud, vermeyince sana Ma’bud ne yapsın Mahmud.( Şinasi )
debriyaj bitik perşembe değişicekturbo araba gibi olduğu yerde bitiyo puhaha.anlamayız ne olduğunu bi debriyajı yapıyım.bütün motoru temizledik ne eksikse değiştik emme sökdü temizlendi headers söküldü temizlendi.enjektörler ölçüldü temizdi orjinal tek tırnak bujilerini buldum aldım benzin filtresi motor kulağı yağ yağ filtresi bur hep değişti.wide band ımıda bağladım güzel bi filtre kitideaptık profa yakın egsoz ve chip kaldı..
filtre chip egsozlu araçta chipten sonra kaç düyosunuz 7500 den sonrası boş sanırım??
ohh hayırlı olsun abi güzel oluyor
allah allah FR7DC+ takmışlardı vts ye:S neyin bujisi acaba
edit FR6KDC tu3j2nin bujisi çıkıyor katalogdan
http://www.citroen-auch.com/document...02_BOUGIES.PDF
kaan abi boşwer chipi widebandde almışın gel ms yapalım![]()
Bosphorus Innovations - Water/ Methanol Injection Kits
http://tr.bosphorusinnovations.com/
facebook.com/BosphorusInnovations
instagram.com/bosphorus_innovations/
kaanım hayırlı olsunn gsi gıttı galıba![]()
cok merak edıyorum ve soruyorum ?
sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?
tuned by : gürsel canpolat (16ec813)
filtre chip egsozlu araçta chipten sonra kaç düyosunuz 7500 den sonrası boş sanırım??
tekrar
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)