http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...ssentia/detay/
Bu aracı almayı düşünüyorum. Corsa cdti lar nasıldır? Kronik problemleri var mıdır? Smg/f1 şanzımanın artıları eksileri nedir?
Not: Merak edenler Leon duruyor![]()
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...ssentia/detay/
Bu aracı almayı düşünüyorum. Corsa cdti lar nasıldır? Kronik problemleri var mıdır? Smg/f1 şanzımanın artıları eksileri nedir?
Not: Merak edenler Leon duruyor![]()
Bildigin easytronic salak bir sanzıman arkadasımın aracı aynı kasa aynı sanzımandan cok kullandım hiçte memnun kalıncak tarafı yok yokus cıakrsn vites atar araba bayılır düzlükte tam tersi atmayıp arabayı kıvrandırır gecişler mülayım spec mıy mıy gıy gıy.yokuşta kaydırır debriyajsız otomatik vites gibi diyelim.cdti ler az yakarlar orası ayrı konu ama![]()
1881 - 193∞
yarı otomatik,
otomatikleştirilmiş,
easytronic,
otomatikimsi,
vsvs
gibi isimlendirilmiş şanzımanlar bu güne dek herzaman sıkıntı yaratmışlardır. Herzaman bir problemleri vardır.
Tam otomatik ya da düz şanzıman ın yerini hiç bir zaman tutamazlar.
evet bu şanzımanların alayı kötü
ama yakıt tüketimi konusunda düz vitesle aynı yaktıkları için ve istanbul trafiğinde ne olursa olsun otomatik konforunu yaşattıkları için herzaman tercih ederim şahsen.
bi vites atıyo 3günde ole diyim sana gerisini sen anla
Bozulması durumunda vayhaline... vites geçişleri hissedilmekten öte bişi![]()
...
bu b.k bana 20binde arabayı sattırdı o kadar diyim uzak dur..
eğer easytronic alıcaksan 2. versiyon olan sanırım oda easytronic2 diye geçiyor veya başka ismi olabilir onlardan almaya bak
arada dağlar kadar fark var ilk çıkanlar çok akılı değil otomatik kullanımda manuel kullanımda biraz daha iyi ama 2 dk da vites atıyor![]()
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
smg f1 amma populer oldu direksiyondan degistiren butun sanzimanlar smg f1 diyorlar artik nedense.bmw nin telif hakkini sorusturmasi lazim
easytronik cok sacma bir sanziman,yokusta kaydirir,cok agir vites atar,uzun sikisik yollarda sanziman isinir ve rolantiyi bozar sacmalar fln filan... uzak dur kisacasi
konusu değil ama arken sorayım bi yakınımız lancia delta 1.6mj otomatikleştirilmiş almak istiyor ondada varmıdır aynı sıkıntılar
iğzi tıronik en kronik problem zaten![]()
Kesinlikle uzak durun derdim.
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)