106 aracıma Turbo timer Düşünüyorum 1-2 yerde gördüm Hoşuma giden bi olaya yaptırırsam faydası olurmu peki gerek varmı birde sıkıntı yaşatırmı daha önceki kullananlardan ?
106 aracıma Turbo timer Düşünüyorum 1-2 yerde gördüm Hoşuma giden bi olaya yaptırırsam faydası olurmu peki gerek varmı birde sıkıntı yaşatırmı daha önceki kullananlardan ?
araban N/A ise bi poka yaramaz
208 gti by Peugeot Sport; İstanbul Park: 2:28.099 - 04.05.2025
Saxo évo-2 0-402 : 13.821 sn.
Powered By : Piston Garage
Nazmi TOÇAK
GELDİKLERİ GİBİ GİDERLER !!
nasıl işe yaramazarabayı sıkıştırdın rolde direk durduğun yerde kapatıyomusun ?????en az bende bir dakika rolantide calıştırıp kapatıyorum turbo timer aslında turbo araçlar için ama atmolar içinde cok hayatı kolaylaştırdığı kesin.
Zahida, aklına ehl-i hikemin olma hasud, vermeyince sana Ma’bud ne yapsın Mahmud.( Şinasi )
faydalı bişi arabayı sıkıştırıosun sonuçda o arabanın kendine gelmesi için en az 45sn rolantide çalışması gerekir bence faydalı vardı benim aracımda söktüm şu an yok
06 JJ 682 YeLLow 106 GTİ
06 JR 915 YeLLow MİNİ COOPER
Yani daha önce takanlar olmuş problem yaratmamış bağlantıda o zmn alıyorum sipariş verdim zaten.Teşekkür ederim değerli bilgileriniz için![]()
Simdi herkezin kullanisi farklidir bilemem ben ne zaman bi kac saatten sonra park etsem veya roll'den sonra en az 1 dk rolantide bekletirdim arabayi .. Boyle kullanacak biri icin faydali ..
Otopark'i bosver kalabalik piyasa biryerin onunden umursamaz tavirlarla inip yoluna devam edicen araba kapanicak falan ahah harika![]()
Women are like Buddhist , They're worship ox.
bence para tuzağı. Bir dakika bekle işte arabada ne olucak yani?![]()
Ex Automobile Service Advisor - New Truck Service Area Manager
isteyen varsa indirim yaptım![]()
http://www.techturkey.com/forum/showthread.php?t=58395
Quattro...Torukcars ARGE & Kulvar.info.tr
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)