arkadaşlar baştan sona toplamak için bi w126 560SEL aldık.Aracın önemli yerlerinde çürük , kaportada ve ön arka kısımlarda kaza vss işlem yok.Motor mekanik , yürüyen aksamdaki işlemler tamamlandıktan sonra iç ve dış rengini değiştirmek istiyoruz.(özelliklede içini)
aracın rengi bu , iç rengi de bundan çok daha enteresan bi lacivert
İç kısımda koltuklar yepyeni durmasına ramen torpido ve vites konsolu çok kötü durumdaydı , onun için resimini çekmek gelmemiş içimden , şimdi farkettim.Temsili resim ekliyorum.
renk hemen hemen böyle , belki birazdaha koyusu , kapı içlerinde delikli deri var , direksiyon w140 direksiyonundan...
Öncelikle deri koltukların yüzleri yenilenecek , yenilenen koltuk derisinin aynı renk tonuyla tavan ve kapı direkleri suni deriyle kaplanılacak , kapı içleri , vites konsolu ve orta konsol da yine aynı renge boyanacak.Taban halısı ya siyaha boyanacak yada siyah halıyla üzerine kaplama yapılacak.
**Şimdi iç mekan ile ilgili iki renk üzerinde duruyorum.
Birincisi tabayla koyu hahverengi arasında bi ton , 34 DBS 97 plaka 190 daki iç mekanın rengi
bir diğer ihtimal de birazdaha açık tonlu bi renk olan son kasa S serisinin iç mekanı.
İç mekanda sarıyla turuncu arası , veya taba rengi gibi biraz sıcak renkler düşünüyorum , kirli beyaz , açık gri gibi ihtimaller pek içime sinmedi..
**Dış mekanla ilgili önceleri beyaz istesemde sonradan bikaç renk daha olabilir dedim...
Ama hangi renk olursa olsun tamponlar ve kapı etekleri koyu gri olacak orjinalindeki gibi.
Siyah ve siyaha yakın çok koyu renkleri istemiyorum , kapı çıtalarının kromlarıyla çok uyuşmuyo , mafya arabası gibi duruyo ,, daha çok klasik görünümlü , açık tonlarda bi renk arayışındayım...belki s2000 in moonrock tonu da olabilir.
İç ve dış mekan ile ilgili siz ne tavsiye edersiniz?