arkadaşlar saxo vts beyne giden ısı müşürü hangi sokettı yardımcı olabılırmısınız resmı varsa daha iyi olur acil lazım(motor soğukken zengin çalışmasını sağlıyan müşür) mavi olan bi müşür var o muydu tam bilmiyorum
arkadaşlar saxo vts beyne giden ısı müşürü hangi sokettı yardımcı olabılırmısınız resmı varsa daha iyi olur acil lazım(motor soğukken zengin çalışmasını sağlıyan müşür) mavi olan bi müşür var o muydu tam bilmiyorum
ustte yeşil var sanırım o enjektörlere giden o degıl bende mavi diye hatırlıyorum ama tam emin değilim![]()
mavinin yanında yeşil fan müşürü olması lazım mavi olan su sıcaklık müşürü ben öle hatırlıyorum tam emin değilim ama
utku selamoğlu
yeşil olan beyne gitmesi lazım bnde oyle bılıyorum yanlış olmasın
allalalah ya :S benim amacım o müşürün çalışmaması ve arabaya hep soğukmus gibi cok benzın gondermesı yanı zengın calısması
araç stok degıl ama aksama bana bılenen bırı var ve ben daha önce bu sekılde arabanın daha iyi gittigini gördum ustası olan adamda soyluyordu bunu hatta onun elınde o soketten vardı sadece soket onu oraya takıyodu dıgerını cıkarıp kenara biyere cırtlıyodu arabanın gidişindede farkını gördüm ben soket yerıne tornacıdan o müşürün dibiyle aynı dişte ve çapta cıvata yaptırıp orayı kapatmayı dusunuyorum sonucta amac sadece oranın kapalı olması
senin bahsettiğin hava sıcaklık müşürü değil dimi çünkü su sıcaklık müşürünün soketini çekersen çok zengin çalışması lazım aracın.
utku selamoğlu
ısı müşürü benim dediğim hani ilk calıstırdığında motor soğukken daha yuksek devırde calısıyor ya ıste o soket onu ayarlıyo ısınınca devır normale donuyo ben o soketten bahsedıyorum
anladıma bi rolenti moturu soguk oldugunu bilip o su sıcaklık sensorunda dolayı devri yüksekten normale çekiyor...
senin dedigin su sıcaklık müşürünün soketi hava sıcaklıgı değil.. ordaki mavi veya yeşil in soketini çekip deneye bilirsin. ama genede çok zengin çalışıp aracı güzel bir şekilde tutarlı bir şekilde kullanılamaz şekilde de bi davranışı olur diye düşünüyorum ... denemek genede senin elinde.
utku selamoğlu
bakalım aksam sonuç olumlu olcakmı hatta filtre kiti var bende usta dedıkı gitmeden fıltreyıde sok oyle gıt dedı karşıdan dırek buzgıbı havayıda aldıkmı baya yardımı olacagından emınım toz toprak yok zaten tertemız asfalt çevre yolu
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)