slm arkadaslar arabama jant almayı dusunuyorum model olarak onerebılecegınız jant varmı yardımcı olursanız sevınırım aracım bej rengınde
slm arkadaslar arabama jant almayı dusunuyorum model olarak onerebılecegınız jant varmı yardımcı olursanız sevınırım aracım bej rengınde
yok yaa spoomlar artık şahının cms 40 ı gibi oldu mıllete gına geldı hemde çok agırlar mısal 17'' spoom 9.5 kg gelıyor ama lensonun 17'' jantı 6.7kg oldugundan dolayı aracın orjınal sac jantlarıyla aynı agırlıkta ve aracı yormuyor
spoom mu cms40 oldu yoksa lenso mu
senin lensoyu övmen jantların satılık olduğu için olmasın
lenso heleki siyahsa teneke janttan farkı yok görüntüde, arabada jant olduğu bile belli olmuyo hiç tavsiye etmem pişman olursun.
MTM-PROSTOCK GARAGE
Maxiboost Nickli Üyeden Alıntı
yok benım jantlarımın satılık oldugunu nereden cıkardın arkadaşım , fıkır danısan arkadaş görüntüye önem veriyosa hem hafıf hem şık olmasını ıstıyosa lenso almalı sıyah bıle olsa beyaza boyatıp pekala kullanabılır , senın spooM ların satılık heralde
work emotion diyerek konuya derinlik kazandırıyorum
Beyazı Daha Güzel Duruyor...Resim Eklerim ...
Aykırı
arabanın üzerinde 6.7 kg agırlıgında jant var beyaz spooM gibi 9.5 kg çimentodan dökülmüş jant yok hafıflık var estetık var![]()
tenekemı 13.5 kg ahushaus 15.5 kg olmasın teneke ? 17'' lenso 45 yanak lastıkle 15.5 gelıyo spooM gıbı 20 kg diil![]()
he la doğru bendeki ozlar 13,5 geliyodu ahuauha
spoom lastiklerle beraber 17,750 geliyor.
teneke den daha ağır teneke gibi görünen lenso takçağıma, 17.750 kg. spoom takarım gören arabanın üstünde jant var der.
illa lenso olcaksada siyah olmasın ne lan o teneke gibi
beyaz olsun yine, siyah olunca arabada jant var mı yok mu belli değil. he kimsede lensonun hazır beyazı varken gidip siyah lenso alıpta boyatmak gibi bi enayilik yapmaz200-300 bide jant boyamaya para vermez.
MTM-PROSTOCK GARAGE
Maxiboost Nickli Üyeden Alıntı
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)