Arkadaşlar başımdan geçen ilginç bi olayı yazacam size
Arkadaşın birisi ile telefonda pazarlık yapıyorsun fiyat konuşuyorsun istanbula geliyor kalkıp 20 km yol gidiyorsun maslağa arabayı göstermeye orda arabaya bakıyor kendi iyi güzel kasası güzel iyi bakılmış ama bak kordonlar bozuk diyo ee fiyatta bana son ne yaparsın diyo ben de bikere fiyat konuşmuşum
ya bu paradan aşağı olmaz diyorum sana uyarsa alırsın ben aşağı vermem diyorum basıp geliyorum.
Aradan bi iki hafta geçiyor arabaya birisi tallipleniyor tabi alacağı arabayı araştırıyor o arkadaşada arayıp soruyor bu araç akkında bilgin varmı diye arkadaşa verdiği cevap aman sakın bulaşma o araba turşu akordiyon gibi diyor .çocukla konuşuyoruz bak boyle boyle diyorlar oraya kadar boşa getirme beni diyor ben de dedim gelir sin bu arabada bi sorun çıkarsa yol paranı bile veririm dedim atladı geldi baktı gördü gösterdi ne motorunda ne arabanın dışında kordonlarında problem çıktı siz olsanız bu durumda bunları diyen arkadaşa ne derdinizi.
Aracımı bilen bilir ne durumda olduğunu kasasının ve boyasının ne durumda olduğunu o arkadaşın dedikleri benim arabamda var ise ben bu arabayı o arkada
arkadaşa bedavaya veririm o söylediklerini arasın benim yüzüme söylesin.![]()