Şimdi arkadaşlar aracımı biliyorsunuz.
Dış modifiye olarak sadece 5cm lik spor yay aldım üzerindeki amortisörler kaliteli ve denge sistemli olduğu için coil kit yapmadık, fransayla yazışma sonucu(sadece 5cm yay takmamızın yeterli olduğunu, Amortisör değiştirmememizi önerdiler).
Neyse konumuz motor modifiyesi,
Aracın tamponunu tampon demirini herşeyini söktük, Sonra intercooler a ulaştık ve onuda söktük. Hortumlarını filan kontrol ettik ama ben beğenmedim ve ingiltereden intercooler hortumları siparişimi verdim.
Turbomuz söküldü, Palleri büyütüldü, Intercooler ımızı barbaros bey temin etti sağolsun forge hemde yurtdışındakinin yarı fiyatına nerdeyse,
ancak aşağıda resimlerini göstereceğim ürünler sanırım ingiltereden 15 20 günde gelicek. ancak turbo ve intercooler hazır.
Sizce aşağıda resimlerdeki ürünler gelmeden aracı toplayıp gezmeye başlayıp onlar geldiğinde monte edip ondan sonramı custom map i yaptırayım.
Yoksa aracı 20 gün yatırıp o parçalarında gelmesini bekleyip bi kerede temiz iş derler ya o şekildemi yapayım.
Yurt dışından beklediğim ürünler.
Forge Damp Valve Kit (Silikon hortum damp valve hepsi içinde)
Forge intake ve diğer ek hortumlar (bunların kırmızısı geliyor)
![]()