vw 1.8 T makınaların emme manıfoldları uzun oluyor. emmeyi duzgun bı sekılde kesıp agızlarını ayarlayabılecek tornacı frezecı varmı bıldıgınız ve kaynakcı arıyorum. istanbulda bu ıslerle ugrasan tanıdıklarınız varsa yazarsanız sevinirim..
vw 1.8 T makınaların emme manıfoldları uzun oluyor. emmeyi duzgun bı sekılde kesıp agızlarını ayarlayabılecek tornacı frezecı varmı bıldıgınız ve kaynakcı arıyorum. istanbulda bu ıslerle ugrasan tanıdıklarınız varsa yazarsanız sevinirim..
Orjinal manifoldlar döküm olduğundan dolayı sağlıklı olmaz.. bunun yerine komple baştan yapmak muhtemelen daha kolay olacaktırbizimde benzer bi olay başımıza geldi ve manifoldu kesmek yerine komple baştan yapmıştık ..
Quattro...Torukcars ARGE & Kulvar.info.tr
kardesım yanlıs anlama ama bana **** başı oynamayacak adam lazım =) o tıp adamlar yapar ama oldu olmadı yaptım yapamadım gibi deneme yanılmalarla olucak iş değil.. yapan usta varsa daha evvelden cok daha cici olur.. tesekkür ederim =)
sizinle beraber hyatı baştan yaratsak olmaz mı kardaş =))
kanka kesme olayını bilemicemde, kaynak işini yapabilcek yer biliyorum, ben kendi emme manifoldunun deliklerini kapattıp tornada yeni delik açtırdım bi sıkıntı yok.Yer ümraniye güven sanayi sitesinde.keza yine aynı emme manifoldunda bi tane daha var aynı işlemleri yaptırıcam.
bana uyar![]()
aslında kendime de yapmak istiyordum...
daha önce yaptıklarımdan dolayı çizimleri de hemen hemen hazır gibisadece biraz git-gel işleri var, azcık bile olsa vaktim olsa hemen yapıcam ama şuanda hiç vaktim yok.. belki 2-3 hafta sonra vaktim olur, acelesi var herhalde dimi ?
Ben daha önce Bostancı sanayide benzer bir iş yaptırdım. Aşağıdaki linkte ufak tefek resimlerde var. Bilmem yeterlimi senin için.
http://www.924board.org/viewtopic.ph...hlight=merruse
Hakikat aramakla bulunmaz ancak bulanlar hep arayanlardır. / Bayezid i Bistami
--..-.----.-..
paylasım ıcın tskler.. güzel olmus.. bırgun hep bır araya gelıp hem cay kahve ıcsek hemde yuzyuze gorussek ıyı olur aslında. bu tıp ıslerden anlayan seven arkadaslarla..
moruk olmadı skoda nın emmesını alıp delıklerını tornada işleyip cup dıe oturcak sekle getırtıcem.. senın tornacıylada bı goruseyım..
gercı ustamız skodanın emmesının ıc kısımları plastık falan demıstı.. yapııcaz artık bıseyler..
evet ya bi ara görülelin, cuma yada c.tesi akşamlara bana uyar. yada haftaya perşembe akşamı..
Hocam sen önce o 5 para etmez turboyu sök at, 6500de gelen turbodan fayda çıkmaz. Yavuz'un dediği gibi 1.8T'lerin emme manifoldu dökme ve bunu kesip biçmekle verim elde edemezsin...
MSN => raymanbu@hotmail.com
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)