Acaba aramızda hıc arabasına bi xenon yaptıranımız oldumu eğer olduysa herhangı bır aksılık yasadımı yada memnun kaldımı?
vede bu işi kım nerde yapıyor acaba elbette araştıranımzı olmuştur paylaşırlarsa sevınırım..
Ben yaptırdım. Son derece memnunum.
http://www.facebook.com/album.php?ai...6&l=e309bffb5f
Bu adresten resimleri görebilirsin.
Yaptırdığım yerin adresini istersen PM ile göndereyim, reklama girmesin.
mercekli oluyor hem uzun hem kısa. Saroş yaptırmıştı 307ye sıkıntısızdı. Sellektör yapınca fena oluyordu![]()
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
Ben kendim yapmıştım. Öyle atla deve bir iş değil..
Hakikat aramakla bulunmaz ancak bulanlar hep arayanlardır. / Bayezid i Bistami
--..-.----.-..
merceğin deişecek sadece ilker abi yapıyo bostancıdan numarası
0532 387 1018
en iyi mercek yapan kişi türkiyede... yaptırdım ben sonra sattım farları
bi xenon merceği tam aynı boyutta seçer mercedes e serisinden yeni yada audi q7 merceği falan...
görüntü aynı olur zaten ep3 sendkei mercekli. hiç su girmez buhar yapmaz
geceucusu.com dan bakabilirsin örneklerine
Kendim yapabilirim diyorsan Kadıköy'den İlker Kemal'i bul.Her nevi aracın cilloop gibi mercek xenon ampul balast şapka vs mevcut elinde.Ben Hella bi-xenon mercek takımı(d2s)+şapkaları için 100 TL fiyat almıştık yazın başında.Bulabilirsem telefonunu eklerim.Olmadı google amcaya sorsan yardımcı olur.Anadolu yakasında ünlü kendisi azıcık![]()
mehmet ilker arkadaşım erdem ile konuş istanbul garajdan o da ilkere iş yaptırdı evo ile subaru. sana yardımcı olur erdem de bende. farketmez.
Failure is not an option.
bu iş için florya ismail ustaya git en temiz işçilik onda farın buğda yapmaz kafan rahat olur aracın 1 gün kalıyor ama onda bilgin olsun
İlkere bixenon yaptrdık hemde EK civic einanılmaz oluyor... sağolsun hem farı yapıyor hemde farın orjinali kadar kolay ayarlanabilmesi için düzeneğini ayarlıyor bide üzerine far ayarı yapıyor... muhtemelen farları söküp gönderip 2 gün sonra alman gerekir..bi gecede biyerde buluşrsunuz bi ince ayar yapar ufuk çizgisi şeklinde bir aydınlatman olur
![]()
Bende İlker'e yaptırmıştım Mehmet , işçiliği muazzamdır ve hiçbir sıkıntı yaşamadım , hatta aracım benden sonra iki kez daha el değişitirdi , arasıra görüyorum hala sıkıntısız kullanıyorlar , yaklaşık 2 sene olmuştur yaptıralı . Farları söküp gönder 1-2 gun suruyor işlem.
ben 307'e hazır bi-Xenon mercek almıştım içi perdeli H7 ampullu perde inip kalkıyodu aydınlatma pek sağlıklı değildi fakat ilker kemaldı sanırım çok kaliteli mercekler ile uygulama yapıyo fakat yaptıran herkes farları kendi açtırıyo ilker keserek falan açıyomuş silikonları ısıta ısıta açmak daha iyi kapanaırken daha iyi oluyo fakat mercekler çok iyi odaklanmasında sıkıntı yok orjinal D2s xenon takman gerek istersen onuda toplama yaparsın çok para vermek istemezsen bi markanın ampulu bi markanın beynini birde kabloları var onun,ben de yaptırmayı düşünüyorum araştırmıştım baya birde bizim erdinç var maslakta fakat hazır mercek takıyo o D2s ampullu vs değil ilkerin yaptığı daha iyi 200-250 tl demişti sanırım farlar açık gelir ise montaja
far tuning erdinç e git maslak 2. kısım nizamın bi altı sol taraf yeni gelen mercekler var tam orjinal gibi duruyo çok güzel
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)