bu tarz bir parlak carbon folyo yu nereden bulabilirim? bu bildigimiz 3m carbon folyonun uzerine ozel bir islem uygulanmis halimi, yoksa direk boyle folyo varmi?
![]()
bu tarz bir parlak carbon folyo yu nereden bulabilirim? bu bildigimiz 3m carbon folyonun uzerine ozel bir islem uygulanmis halimi, yoksa direk boyle folyo varmi?
![]()
bu özel kaplama işlemi diye biliyorum izmirde flan yapan yerler vardı parcayı gönderiyorsun kaplıyıp geri yolluyorlar![]()
www.vava.cars
Lapiztes mk7R
lazerle kaplanıyor bu desen.. yapan kişi arkadaşım, telefonu hazırda yok da ulaşırım yarına kadar
bu uygulamayla ilgili bir kac bilgi vereyim
-Nano teknolojisini kullanarak lazer aracılığı ile aklınıza gelebilecek her türlü parçaya desen kazandıriliyor
-genelde Carbon deseni kullanilmakta fakat bunun yanı sıra agaç,maun,kamuflaj,yaprak,mermer ve buna benzer birçok desen bulunmakta.
-tamamen alt malzemeye dogru orantılı olarak 5 ile 50 yıl arası garanti veriliyor
-Ürün kesinlikle sticker,wtp vs vs degildir kısaca özetlemek gerekirse lazerle nano teknolojisi kullanarak pigment boyama işlemidir 1cm2 ye 1000 vuruşla aynı dövme yapar gibi uygulaniyor
numarayi da buldum: 05379353200, Timucin.. canli ornek gormek isterseniz yeri ikitelli'de..
fotograf bulamadim bir turlufiyat olarak yan ayna kapagi gibi parcalar 200 lira civari falandi galiba ama ne desem yalan olur simdi
![]()
orjınal karbonda kaplanabılır bunun gıbı goruntusu olur hemde bıldıgın elyaftan olur folyodan deıl ıstersen
dogan_1981 nickli arkadaşa bir sor o karbon parça kaplıyor.
eyupduygun da yapıyordu havuz sistemli bi kaplama şekli var kendi aynasını yapmıştı böyle derinlik kazandırıyor orj karbon gibi bir de onla konuşun isterseniz
Mehmet Ali DİNÇ
M.A.D Custom Stickers
o resimdeki folyo,ankara set reklamda satılıyor fiyatıda 3m kadar pahalı değil,bi tane spoon aynaya kaplamıştık bu folyoyu gerçekten çok güzel duruyor özellikle aracın dışında
normal mat karbon folyonun üstüne ince şeffaf parlak folyolar var el becerin varsa sende yapabilirsin
herkese tesekkurler biraz zahmetli bir is anlasilan haziri yok,yinede arastiracagim zor gelirse elyaf isimizi gorur![]()
İzmir'de Meg Kaplamada yaptırmıştı ben, o zamanlar gözüme hoş geliyordu ama gerçek carbon'un yerini tutmuyor, carbon kaplama yapırırsan daha güzel olur sana tavsiyem..(araç içi küçük parçalarda 3m folyo oldukça tatminkar bence)
Daha detaylı görmen için büyük çözünürlükde ekliyorum fotoyu..
http://img819.imageshack.us/img819/2198/img5735g.jpg
o ilk resimdeki uygulama resmen bunun aynısı yahu![]()
http://www.techturkey.com/forum/showthread.php?t=51148
folyo değil bu açıklaması var aşağıda detaylı olarak
Mehmet Ali DİNÇ
M.A.D Custom Stickers
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)