arkadaşlar 3,4 gün adanaya geldim 2000 model beyaz hecbek focusuma bikaç birşey düşünüyorum ama nerde yapıcamı bilmiyorum adanalı arkadaşlar yardım
mesela SPOYLER,STOPvsvsvsvsvsvsv
ya işte görsel güzel olabilecek şeyler![]()
arkadaşlar 3,4 gün adanaya geldim 2000 model beyaz hecbek focusuma bikaç birşey düşünüyorum ama nerde yapıcamı bilmiyorum adanalı arkadaşlar yardım
mesela SPOYLER,STOPvsvsvsvsvsvsv
ya işte görsel güzel olabilecek şeyler![]()
adana performance garaj var Mustafa Kemal Paşa bulvarında geçen bi arkadaşla ugramıştık güzel jantları vardı
tşk ya focusta yeniyim şöle görsel sade bişiler istiyorum fikrim yok...
kısmetse yarın elektirik vanvlı komple eksoz takılacak
adana da kıme gıdersen gitt ilk once fıyat arastırması yapp
nakit alacaksan bildirr ve pazarlıkda olmaz kurtarmaz dedikleri sürecee çök)
US Tuning 'te PDW marka O.Z Superturismo çakması bir jant var.
Sarı, Beyaz ve Füme renkleri mevcut.
4 'ünü 750-800 TL civarı bir rakama verebilir.
abi adanaya gidiyosun haberimiz olmuyogelcek gitcek malzeme vardı
görüşelim bi arada senin hocus focus a neler lazım bilgi alışverişi yapalım ?
sıfır jant okadar çıkmaysa pahalı...
ayrıca vanalı,elektirikli ekzoza ne dersiniz tavsiye edermisiniz
bu arada sadece jant alacaksan kiyiboyu caddesinde GT tuning Feti var kime sorsan gosterir ii arkadasimizdir yardimci olur cesit de cok bol elinde![]()
egzoz yaptıracaksan sana tavsiyem tek adres rasim olacaktır.US tuningin hemen karşısı.bizleri söyle tavsiye ettiler de yardımcı olur sana.hem fiyatı hem işçiliği 10 numaradır.başka yerlerde fena küteye getirirler dikkat et SİSTEM GİRMESİNLERanlayan anladı
hacı suyip kankamız ama 500 tl civarı istiyor şuan arabanın ekzozu zır orjinal yani bana aç kapa tatlı ses verecek ve sorunsuz kalite arıyorum uygun yollu kaça patlar
sen rasime git fiyat al.sana başka yorum yapmıyorum.şuaipe sırtını dön sola doğru git ışıkları geç az ilerde sağda US tuning var.hemen yolun karşısında rasim var.tek bir yerden fiyat alıp yaptırma.iş başka arkadaşlık başka derim. eğer QTP yaptıracaksan motor mekanizması elektrik tesisatı vs 150-200 tl birde güzel orta susturucu ve katalizörü söker 150 de onlara alsa 350-400 tl yinede bize fiyat vermek yakışmaz sen git bi sor derim
kiyiboyu us tuning'te ozmene git akrabam olur kendisi yada sana msni verm ozelden istedigin parcayi sor ona
adana performance garaj MUSTAFA ZOPÇUK hem egsoz hem görsel olarak hepsini bi arada bulacağın yer şuaip izasında
PROJECT 01
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)