arkadaşlar 10milyar param var turbo için ayırdığım arabayı satmamış olursam ocağın sonuna doğru yaptırıcam peki nerde yaptırmalıyım???![]()
arkadaşlar 10milyar param var turbo için ayırdığım arabayı satmamış olursam ocağın sonuna doğru yaptırıcam peki nerde yaptırmalıyım???![]()
lo lo lo
1.4 is... ben olsam sohc vtec yaptirirdim bu paraya.. ayriyetten vti'da alinabilir.. eminim daha cok zevk alacaksin.
In vtec we trust.
"Birilerininde Anitkabir'i beklemesi lazim." Behzat Ç.
"Dude I almost had you." RIP Paul Walker.
Mapped by Dr. Ecu
Rebuilt by Hizli Rektifiye
Powered by Sistem Honda
10dan biraz daha fazla extra butcen var ise turbola derim , cnk nerden ne cikacagini bilemeyecegin icin her zaman kenarda bir miktar daha para bulundurmak iyidir , yada satip o elindeki 10 uda ekleyerek daha hizli araclar alabilirsin .
Straights are for fast cars, but turns are for fast drivers!
Bolt On bi turbo kiti alıp guzel bır beyın ayarı ıle
0.5 barda sorunsuz kullanabılrısın
ebay da uygun turbo kitleri mevcut.
ben anlamam o saydıklarınızdan 10 milyar param var sadece turboyu biliyorm başkada bişi bilmem en mantıklısı neyse onu yapalım o zamn![]()
lo lo lo
hedeflenen güç nedir?
120-150-200-200+
paralar çünkü bu sıralama ile birlikte artacaktır.
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
birde standart fazla oynamadan blok nekadar güç kaldıracak ona göre ya turbo yada araç + 10 bin e güzel makineler alınır gibi
Soyadımın ilk iki harfi kişiliğim kadar ÖZ
güç bnm için önemli değil kütahyada tipo var turbo onun varsa bnmde olmalı diye düşündüm isterse gitmesin adı turbo olsun be ya:P
lo lo lo
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)