Arkadaşlar benim tos tos a uygun Auris arka spoylerini buldum fiber olarak boyası ile birlikte 140TL ye falan gitti gidiyor sahibinden.com da bayram sonrasında alıcam inş... Şekli fotoğraftaki gibi;
Ama şöyle bir durum var istiyorum ki ön-arka tampon altı spoylerleri ve marşbiyel kaplamalarını da istiyorum... Ama ***** Toyotanın kendi aksesuarlarına çılgın paralar istiyorlar valla![]()
Bu sebeple Auris için bu parçaların kalıplarına sahip olması muhtemel ya da bu parçaları düzgünce hakkıyla yapabilecek yer tavsiyesi alabilir miyin acaba?
Ya da kimsede yok ise yaptırma işine girip alman TRC nin Auris için olan aşağıdaki parçaarını yaptırmak istesek kaça patlar TRC den getirmeye değecek rakamlar mı çıkar yoksa?
Fikirlerinizi bekliyorum. Teşekkürler
İşte parçalar;
Arka spoyler 399.95€ (Sadece arka Spoyler olarak düşünün) ;
Yan marşpiyel kaplamaları 285€ ;
Ön tampon altı 276.25€ ;
Arka için TRC de hep çift çıkışlı ve çokekli gibi duruyor ama TTE orjinal olan öyle değil o sebeple Toyotanın orjinal olanı daha çok hoşuma gidiyor :
Takılacak araba da bubenim tos tos bıcı bıcıdan önce
Sağ kapı servis boyacısının gazabına uğramış yeniden boyanmayı, çamurluklar ise yeni jant ve lastiklerini bekliyor...
Şuanda 3.5 luk Eibach yaylar var... çok belli olmasada kendi yaylarından sonra fena düşmedi sayılırbody işini bitirdiğim zaman KW Variant3 Coilleri alıcam inş
![]()