98 528ia aracıma supercharger düşüncem var arabanın zayıf olan ilk devirlerini güçlendirmek için nası yapabiliriz maliyeti ne olur verim nası olur yardımlarınızı beklıyorum araç tek vanos 193 hp gücündedir
98 528ia aracıma supercharger düşüncem var arabanın zayıf olan ilk devirlerini güçlendirmek için nası yapabiliriz maliyeti ne olur verim nası olur yardımlarınızı beklıyorum araç tek vanos 193 hp gücündedir
senin araba göre olan Sc Eaten değil Rooter oda yukarıda güc vericektir Eaten olması gerekir o şekilde varmı bilmiyorum
www.drecu.com
Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!
sc ile ilk devirleri güçlendiremezsin. sc max gücü üst devirlerde verir. anladıgım kadarıyla aracın yanlaması için bir çaba var. onun yerine single gt2871 kullanın tahmini 2300rpm de spool edicek ve ful gücü vericektir. buda keyifli yanlama sağlar. 0.7bardada 280 300arası bir güç alırsınız. dilersenizde turbo kiti ile ilgili yardımcı olabilirim... şanzıman 300 350hp yi aşmadığı sürece pek sıkıntı cıkarmaz
Viraja Gİrdiğinde Korkmuyorsan, Yavaşsın Demektir. ///M
Dr. Ecu
Eaten Da mantık aşalardır Rooter da ise devir ile basınc yükselir ısınmaz AFtercoolerı vardır
Eaten o seikde deildir mini cooperlar gibidir bazı modellerde aftter yada intercooler bile yoktur
www.drecu.com
Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!
elektrik kontrollü bypass valfi yada mercedeslerdeki eaton m42 veya m63 ler üzerindeki elektrikli supercharger debriyajı gibi bir sistem kullanmazsan rölantide bile 0.5 bar boost görürsün. Supercharger direkt alt deviri besler...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)