User Tag List

Sayfa 1/40 12311 ... SonSon
742 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: XBOX360 hakkında bilgi

despe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

XBOX360 hakkında bilgi

Evet arkadaşlar. bende bir çoğunuz gibi gt5 in çıkmasını bekledim. hatta çıkmadan 3 hafta önce ps3 aldım gerçi gt5 için almadım.

Neyse göreceli olarak bir çoğumuzu hayal kırıklığına uğrattı. Forum içeriğimize bakar isek eğer, forza3 ün bizler için daha uygun bir oyun olduğu kanaatindeyim, tabi bu benim şahsi fikrim. Hatta sırf bu oyun için xbox360 almayı düşünüyorum.

xbox360 kullanan arkadaşlardan bu konu hakkında yardım istiyorum.

Teknolojiye çok meraklı olmayan birisi olarak öncelikle,

xbox360 alacaksak eğer hangi modelini almalıyız, bazı modellerinde 3k problemi denen problem oluyormuş.

birde ps3 kullananlar bilirler. jailbreak ile harici hdd ye oyun yükleyip oynayabiliyoruz v 3.41 e kadar olan oyunları. bu durum xbox360 tada var mı. varsa ne diye geçiyor ve forza3 ü bu yöntemle oynayabilir miyiz, yoksa orj cd sini alıp mı oynayalım.

teşekkürler.
    MTM-PROSTOCK GARAGE
    Alıntı Maxiboost Nickli Üyeden Alıntı
    oynama olm arabayla oyuncak gibi turbo yap dedik garip garip ecu lar bağlıosun

Tugral - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    jasper kartlı olanlardan almanı öneririm. 2006 sonrası üretim olmalı. Birde kartın jasper olduğunu nasıl anlarım derseniz makinanın arkasında 12.1 yazması gerekiyor voltaj değerinin. 16-1 vs.. olanlar eski kasalar.
    Dört tekerlekle uçar gider kelebek gibi
    Otobanlarda açar renk renktir çiçek gibi
    Güzel havada var mı onunla gezmek gibi
    Ayağı yerden kesen güzellik otomobil

Cimmeria - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    x boxta zaten chip taktırdıktan sonra bütün oyunlar kopya olarak oynanabiliyor.

Ben 2 yıldır falan xbox kullanıyorum, geçende ps3 aldım. Forza modifiye, ses ve görüntü açısından gt5ten daha başarılı bir oyun.

Ama sanki gt5 hız duygusunu daha iyi yansıtıyormuş gibi geldi bana...

Bu arada xboxın joypadi ps3ünkünden çok çok daha başarılı...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Tugral Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    jasper kartlı olanlardan almanı öneririm. 2006 sonrası üretim olmalı. Birde kartın jasper olduğunu nasıl anlarım derseniz makinanın arkasında 12.1 yazması gerekiyor voltaj değerinin. 16-1 vs.. olanlar eski kasalar.
    anladım bunu not alayım bir kenara. teşekkürler.
    MTM-PROSTOCK GARAGE

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Forza'da swap olayı varmı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Cimmeria Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    x boxta zaten chip taktırdıktan sonra bütün oyunlar kopya olarak oynanabiliyor.

Ben 2 yıldır falan xbox kullanıyorum, geçende ps3 aldım. Forza modifiye, ses ve görüntü açısından gt5ten daha başarılı bir oyun.

Ama sanki gt5 hız duygusunu daha iyi yansıtıyormuş gibi geldi bana...

Bu arada xboxın joypadi ps3ünkünden çok çok daha başarılı...
    hımm çipleyince bütün oyunları açması iyi ozaman. yani ps3 teki gibi versiyon olayı yok xbox360 ta.

peki netten online oynayınca sıkıntı oluyor mu bu durum.
    MTM-PROSTOCK GARAGE

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı nakayama Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    valla youtubede b18 crx turbo b18ek turbo k20rex izledim forzada sanırım var
    MTM-PROSTOCK GARAGE

apeksss
    Misafir
    ps3 te jailbreak oyunlara girme derim, oyun firmalar güncellemelerle versiyon yükseltmeni zorunlu tutuyor, ps3 teki online zevki çok güzel

gt5 yeni çıktı, eksikleriyle çıktı, 2 senedir ertelenmesinden dolayı çıkarmak zorunda kaldılar, gene de bu haliyle güzel, yarın bir güncellemesi daha çıkıyor, araçlardaki hasar olayı bu güncellemelerle daha artıcak, sürekli güncelleme çıkaracaklarını duyurdular, gt5 teki sorunlar için güncellemeleri beklemek kanaatindeyim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı apeksss Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ps3 te jailbreak oyunlara girme derim, oyun firmalar güncellemelerle versiyon yükseltmeni zorunlu tutuyor, ps3 teki online zevki çok güzel

gt5 yeni çıktı, eksikleriyle çıktı, 2 senedir ertelenmesinden dolayı çıkarmak zorunda kaldılar, gene de bu haliyle güzel, yarın bir güncellemesi daha çıkıyor, araçlardaki hasar olayı bu güncellemelerle daha artıcak, sürekli güncelleme çıkaracaklarını duyurdular, gt5 teki sorunlar için güncellemeleri beklemek kanaatindeyim
    valla yavuz elimde yaklaşık 40 adet oyun var jailbrekle oynanabilen. ben onları oynayıp bitirene kadar jailbreak ın 3.50 versiyonu zaten çıkar

xbox360 hakkındaki sorularım sırf forza 3 oynayabilmek için. çünkü ps3 te bu oyuna muail bir oyun yok
    MTM-PROSTOCK GARAGE

doush - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı nakayama Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    O da soru mu Ne K20 ler turbolar gördü üzüldüm CRX'e
    Alıntı DeNNis Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sen iskender ustaya git 51lik borudan beyin kıvırsın sana

apeksss
    Misafir
    forza da çok güzel bir oyun, bende tam bu sıralar xbox alcaktım, 499 a düştü fiyatı, ama gt5 güncelleme yapıcaz sabredin diyince, gt5 aldım, ki oyun çıkmadan 23 kasımda ilk güncellemesi geldi, yarın da çıkıyor güncellemesi, sabredeyim diyorum, bir de Türkçe oyun olması yüzünden, bir anlamda destek verdik oyuna, Türkçe oyunlar artsın diye, kill zone 3 te Türkçe çıkıyor, bunları görmek çok sevindirici

ayrıca, xbox v.s. ps3 ya da forza v.s. gt5 olayı aynı fb v.s. gs gibi bi şey, her ikisi güzel her ikisininde artısı var eksisi var, rekabet olması iyi oluyor kalite artıyor, gt4 zamanında gt4 e rakip yoktu, forza bütün işler değişti

Tugral - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    walla sahsen f20c takmıstık crxe motoru full yükleyip %100 kilitli diferansiel takmıstık. Ucan dairemiz vardı oyunda kısaca
    Dört tekerlekle uçar gider kelebek gibi
    Otobanlarda açar renk renktir çiçek gibi
    Güzel havada var mı onunla gezmek gibi
    Ayağı yerden kesen güzellik otomobil

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    forza4 çıkınca ne olacak peki
    MTM-PROSTOCK GARAGE

apeksss
    Misafir
    Alıntı despe Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    forza4 çıkınca ne olacak peki
    gt6 yı yapmaya başlamışlar

forza3 ten sonra çok geciktiler, gt5 in bu kadar gecikmesinin sebebi, 3d de 60 fps üzerinde kastılar, hiç gerek yoktu, daha 3d oynuyan duymadım, kaç ay ertelendi bu yüzden

bu son ertelenmesinin sebebiydi, daha öncekiler zaten tam festival

Ahmet.S - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bi ara ps3 almaya niyetlenmiştim arkadaş gel sana xbox alalım dedi oyunları kırıp yükleyebiliyomuşun sadece online oynanamıyomuş xboc kinetic diye bişi var bende ona niyetlenmiştim caydım sonra youtube yaz xbox kinetic bi forza 3 oynuyo adam izle

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben jasper kartlı xbox360 elite kullanıyorum. Custom firmware var. Yani kopya oyun oynatabilirsin. Kadıköyde bu işi yapan birçok yer var. Ben de oradan almıştım. Daha önce psp kullanıyordum artık sabit olmak için ps3 mü xbox360 mı derken incelemelerim sonucunda 360 elite aldım. 120 hdd var. Tabi yeni versiyon xbox360S modeli 250hdd + daha sessiz çalışma + hafif ve ince + wi-fi mevcut. Görüntü ve grafikleri ps3 ilk çıktığı sıralarda yurtdışında xbox360 ile aynı monitör aynı oyun (gtaIV) ile kıyaslamıştım. Ufak ara farkla xbox360 daha iyi. Blueray sizin için çok önemli değilse xbox360 güzel seçim olacaktır. Eğer almak isterseniz kendi aldığım yeri tavsiye edebilirim.
    :ramo

arfy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı apeksss Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    forza da çok güzel bir oyun, bende tam bu sıralar xbox alcaktım, 499 a düştü fiyatı, ama gt5 güncelleme yapıcaz sabredin diyince, gt5 aldım, ki oyun çıkmadan 23 kasımda ilk güncellemesi geldi, yarın da çıkıyor güncellemesi, sabredeyim diyorum, bir de Türkçe oyun olması yüzünden, bir anlamda destek verdik oyuna, Türkçe oyunlar artsın diye, kill zone 3 te Türkçe çıkıyor, bunları görmek çok sevindirici

ayrıca, xbox v.s. ps3 ya da forza v.s. gt5 olayı aynı fb v.s. gs gibi bi şey, her ikisi güzel her ikisininde artısı var eksisi var, rekabet olması iyi oluyor kalite artıyor, gt4 zamanında gt4 e rakip yoktu, forza bütün işler değişti
    çok sevindim bunu duyduğuma .. killzoune 2 'i çoook severek oynamıştım , uzun sürmesine rağmen keşke bitmese demiştim .. 3 ü sabırsızlıkla bekliyorum .. bide türkçe çıkarsa tadından yenmez

apeksss
    Misafir
    Alıntı arfy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    çok sevindim bunu duyduğuma .. killzoune 2 'i çoook severek oynamıştım , uzun sürmesine rağmen keşke bitmese demiştim .. 3 ü sabırsızlıkla bekliyorum .. bide türkçe çıkarsa tadından yenmez
    ayrıca move desteği de var, move ile fps zevkli olacak bence

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Onno Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben jasper kartlı xbox360 elite kullanıyorum. Custom firmware var. Yani kopya oyun oynatabilirsin. Kadıköyde bu işi yapan birçok yer var. Ben de oradan almıştım. Daha önce psp kullanıyordum artık sabit olmak için ps3 mü xbox360 mı derken incelemelerim sonucunda 360 elite aldım. 120 hdd var. Tabi yeni versiyon xbox360S modeli 250hdd + daha sessiz çalışma + hafif ve ince + wi-fi mevcut. Görüntü ve grafikleri ps3 ilk çıktığı sıralarda yurtdışında xbox360 ile aynı monitör aynı oyun (gtaIV) ile kıyaslamıştım. Ufak ara farkla xbox360 daha iyi. Blueray sizin için çok önemli değilse xbox360 güzel seçim olacaktır. Eğer almak isterseniz kendi aldığım yeri tavsiye edebilirim.
    bluray disc takıntım yok zaten bluray film vs. izlemek istersem ps3 ten izlerim.

xbx360 ta ben şimdilik sadece forza3 oynamak istiyorum, ps3 te buna muadil oyun olmadığı için.

diğer oyunları ps3 ten oynayabilirim.
    MTM-PROSTOCK GARAGE

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)