arkadaslar 1.6 palio 20 lira benzınIe sıktıgımda 35 40km arası yoI yapıor anormal degıI MI?
arkadaslar 1.6 palio 20 lira benzınIe sıktıgımda 35 40km arası yoI yapıor anormal degıI MI?
normal 1.6 2000 model bizim eniştede almıştı benzin daha ucuzken 45krş yakıodu 1 hafta sonra sattı..
bozuk o2 ile böyle yakman normal benimki daha fazla yakıyor![]()
tork motor diye geçen bu tip motorlarda bu yakıt seviyesi normal.Aynı motora sahip Bravo vardı bende(mk1) benzin 2.800 civarında ilen 20=60 kmidi o zamanlar.Bu arada işin komiği arkadaşımda 306 gti vardı oda 20 tl ye aynı yolu yapıyordu ş.i.de
bence anormaI bu hesaba gore kmde ne yakar ? anamadıgım su lpg tkarken adamlar arıza ısıgı yakmasın dıye o2 sensorunden paraIeI hat ceqmısIer neyse dellendım tupten vazgectım 02 yı deısmedım ve bırazda cıg benzın kokusu yapıo gıbı arac o2 sensorunu deısmeyle sorun cozuIcegını bıIsem bugun deısırım bunun epromunda yazılım guncelletmeye gerek varmı ısın komık yanı o2 sensorunun fısını cıkarıp dıagnostıge gırdıgımızde o2 arıza uyarısıda vermıor
aracımda arıza ısıgı yanmıor dıagnostıcte arıza kaydı vermıor 7000 devır cevırıp red Iıne gezıorum 20 ye 36 km gıdıo e36 320 vardı bu kadar yakmıodu
senin araç ortalama km de 50 kuruş yakıyorbende o kadar yakıyorum basarsam... basmazsam 50 ye 160 gitti bir iki sıktım tabi
![]()
fiatın 1.6 motoru herkesin bildiği gibi biraz fazla yakıyorbosch servisten o2 al tak bakalım ne olacak?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)