hava filtresi turboyu bozarmı ? ( burçları vs vs)
hava filtresi turboyu bozarmı ? ( burçları vs vs)
Rs Racing Garage
MK2 Ford Focus Silver Bullet
BSİ Tercüme ve Danışmanlık Hizmetleri
techturkey fetva hattı buna bi cevap verecektir![]()
benim turbonun miyadı dolmuşusta orjinal filtreye dön dedi. filtre turbonun burçlarına zarar verir dedi de. pedere yok öle bir dünya dedim de laf anlatamıyorum :S
Aem dryflow filtre war
Rs Racing Garage
hava filtresi maf ı bozabilir ama turbo hakkında benim hiçbir fikrim yok
belki çok tükenmiş bi filtreyse toz dumanı içeri çok geçiriyorsa pallere zararı olabilir
bozar hemde nasıl.
hava yerine havadan baska şeyler de turboya ulaşırsa neden bozmasın.
Hayatta en hakiki mürşit ilimdir. - Mustafa Kemal ATATÜRK
filtreyi alalı 2 ay bile olmadı sııfr aldım filtreyi .. o yüzden içene partikül falan çekmesi çok zor bir ihtimal. Max. 750 km falan kullandım daha
Rs Racing Garage
AEM filtre demişsiniz, o yüzden sıkıntı olacağını sanmıyorum ancak filtrenin eski hali ile yeni hali arasında çok fark var ise, basınç yükselecektir, az da olsa zorlayacaktır ama bana kalırsa ihmal edilebilir değerde olur![]()
Filtreyi sökmeye uğraştığınıza bile değmezbabanızı bi şekilde ikna edin...
Quattro...Torukcars ARGE & Kulvar.info.tr
hehe bakalım turbo değişcek yada revizyona gidicek. revizyonu nekadar tutar (burçlar falan deişcek).
bide k04 upgrade yapsam bana neler gerekli olur ? ve gerekli parçaların fiyatları nelerdir ?
Rs Racing Garage
k04-23 de manifold gerekior bildiğim kadarıyla
k04-15 de de yeni manifold gerekiyor mu ?
bide bunların fiyatları nedir ? hangisini kullansam daha iyi olur ? ne kadar güç elde edebilirim ?
veya k03s mi taksam ? cuk die orjinal manifolda olur mu ?
Rs Racing Garage
Bozmaz aksine daha rahat çalışır turbo,daha rahat hava emeceği için.Kağıt filtrelerde filtre dolmaya yakın turbonun emişi zorlaştığından yağlama olaylarıda görülebiliyor ayrıca.
Sanırım en net cevabı senna yada egeturbo verir herhalde.
Ya örs olacak sağlam duracaksın, yada çekiç olacak zamanında vuracaksın..
015 plug and play aracın için, sıfırı 800usd civarında usa da. iyi bir yazılım ve enjektörle sağlıklı şekilde 220 civarı değerler alıyorlar.
msn için pm atıyorum müsaitsen msn den bi konuşalım olur mu ?
Rs Racing Garage
Elinde temiz k04-15 olan arkadaşım var. Manifoltu degiştirmeden tak kullan olur. Hatırladığım kadarı ile daha yazılımda yaptırmamıştın. Bu değişikliğide göz önüne alarak yazılımla güzel sonuçlar alabilirsin![]()
fiyatnı pm atabilirmisin mecit? ucuz olursa alabilirim
Rs Racing Garage
Orjinal ve sök tak şeklinde kullanılmış bir k04-15. Piyasayı araştır istersen ama ucuz etin yahnisi olmasın pm atıyorum.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)