User Tag List

8 sonuçtan 1 ile 8 arası

Konu: TwinTurbo Buji

ZeTTo
    Misafir

TwinTurbo Buji

Arkadaşlar sizlere acılıyetı olan bı soru soracaktım.
    bildiginiz uzere ( en azından bagzı kisiler) aracımı sıfırdan motorunu toplamaktaydım. bekleyıslerımın meyvesını sonunda bu gun oglen saatlerınde aldım.
    3 bucuk senedır yatan motoru calıstırmayı basardık. fakat tabıkıde eksıklerımız var.
    yarın bujileri yenilicez fakat sizlerden bujileri hangi marka almamı tavsiye edersiniz onu sorucaktım. yarın buji almaya gidicem onun icin TR sınırları icinde ve istanbulda olması bulunması şart. Bu nedenle bana performanslı buji markası sunmanızı rica ediyorum hayırlı aksamlar herkese.

300ZX Z32 Twinturbo

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    öncelikle benim kalbimde çok özel yeri olan bir araca sahip olduğunuzu belirtmek isterim.türkiyede aslında çok fazla bulunmayan bu araçla tanışmam 12 13 sene öncesine dayanıyor.aynı araç amcamdada mevcuttu ve o zamanlar antalyada tekti ve zaten bizde ankaraya sattık ve bir dahada antalyada bir 300 zx görmedimkonuyu okuyunca biraz maziye gittim kusura bakmayın anılar gelince aklımasize önerim splitfire markası bence başaralı bir seçim olacaktır.umarım aracınızı istediğiniz gibi yürütüp uzun yıllar sıkıntısız bi şekilde kullanırsınız.saygılar

ZeTTo
    Misafir
    eywallah tesekkur ederım. sızede nasıp olsun yenıden hatta daha ıyılerı nasıp olsun bende aracı yaptıktan sonra satmayı dusunuyorum bakalım hayırlısı.
    bana kalsa satmam da iste aile de demeyim direkt acık acık babam diyim istemiyor o nedenle ayırcam yollarımızı arabamla

ZeTTo
    Misafir
    Arkadaslar varmı baska marka seceneklerı.

TYPERHAKAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    orj bujiden şaşma ........sen tabiiki yine de aklındaki performans bujisini alacaksın ama.olsun yinede aklında bulunsun.
    zd9000 cupra

senna - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ngk BKR5EIX-11 yada PFR6B-11B, basınç nasıl olacak stock basınçmı?
    körler sağırlar

ZeTTo
    Misafir
    Ewet arabayi stock topladim zaten. Sadece filtre kutusunu iptal ettim acik yapicam. Su anda ustunde 60 lik duz boru var 76 lik yapicam gerisi orjinal.

GokhanRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    62 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ngk platinium PFR6B-11 orjinal bujisinden şaşma.
    It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)