Arkadaşlar aracımda katalzörü iptal ettirmek ve yerine düz ara boru kullanmak istiyorum. Artısı veya eksileri neler olur ?
Birde eksozu değiştirip değiştirmeme konusunda kararsızım. Yardımlarınızı bekliyorum.
Saygılar ...
Arkadaşlar aracımda katalzörü iptal ettirmek ve yerine düz ara boru kullanmak istiyorum. Artısı veya eksileri neler olur ?
Birde eksozu değiştirip değiştirmeme konusunda kararsızım. Yardımlarınızı bekliyorum.
Saygılar ...
Son susturucunu değiştirmeyip katalizör ve orta susturucuyu iptal ettirip son susturucuya kadar 60 lık düz boru çektir. Katalizör varlığını tespit eden ikinci oksijen sensörünü yanıltıcı dedikleri somunlardan 2 tane uç uca kullanarak biraz geriye alın. Sorunsuz kullanın.
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
Bu dedilleriniz ustama söylediğimde anlamama ihtimali var mıdır ? Anlamazsa daha açık bir biçimde nasıl anlatabilirim ?
Birde orta susturucuyu da çıkardığımızda eksoz sesi ne durumda olur ?
Son susuturucuya bir zararı olur mu ?
Katılıyorum RCkid.. Şumi kop kop demiş63 lük ara borular ortaya güzel bir spor tek orta susturucu son olarakta güzel bir marka sebring dc olabilir.. İdeal gibi
"pınarbaşı pıtırak
gelin kızlar oturak
iki şise şarabım var
içine püskevit batırak"
hazır potsuz düz bru yapan arkadaşlar vardı. hemde ucuza yapıyorlar sanırım. bir danış istersen. daha düzgün ve az kıvrımlı bir boru ile bir orta ve son iyi olur.
bende düz 63 var, adım vecihi ye çıktı![]()
MagicPerformance
MegaSquirt Engine Management Systems Technician
Ne kingler gördük güle güle öldük...
Aşama aşama yapmayı düşünmeye başladım
1. Önce kat iptali
2. Orta susturucu iptali yerine spor bi susturucu
3. Son olarakta güzel bi son susturucu
Ben kattan başlayım o zaman![]()
katalitik konvertör
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)