PhotoShop gibi geldi bana sanki o linkteki araba..
MK III Ford Focus 2011 aşağıda..
....:::: The new Ford Focus - Online Press Kit ::::....
![]()
içi cok güzel olmus
yandan bildigin fiestanin biraz daha büyük hali.astrayıda andırıyor arkadan.ama içi fln başarılı sedanıda güzel olmuş
Civic 1.4is-Clio Rs-Megane Coupe-Civic Vti-Polo Gtı-FN2 TypeR-Corsa 1.3cdtı-Corsa 1.4at-Leon Tdı.
Honda Pcx-Cbr 250r-Yamaha Mt-07-Cbr600RR-Cbr1000RR...
İçi gayet şık olmuş ama hatchback modelini beğenmedim arkası falan biraz tuhaf geldi bana sedan da autoshow da vardı zaten o güzel olmuş.
sedanın arkası hoda city ye benzettim.ama sırf kokpit görünümü için bile alınabilecek bir araç.hb çok başarılı olmuş.neden alınmasın ki
çok başarılı bir iç dizayn var ki sanırım bundan sonra çıkacak bütün araçlarda bu şekilde olacaktır gerçekten çok yeni bir dizayna sahip sanki uçak kokpiti havası var![]()
iç dizayn gerçekten başarılı
motor seçenekleri de iyi olursa sağlam olur
History;
1.6 GLI corolla / 1.6 IES civic / 1.4 IS civic/ 1.6 TDCI focus2 / 1.6 TDCI focus3 / 1.2 TSI Golf7 / 1.4 TSI Leon FRed / 1.6TDI DSG B8 Passat / Audi A3 Sedan 1.6TDI DSG
TR versiyonlarında LCD ekran yerine dana gibi bir teyp olacağından şüpheniz olmasın![]()
Güzel olmuş bence..
2003 BMW E46 330 Cİ Topassss
2006 BMW E46 318 Cİ SİYAH (SOLD)
]2001 PEUGEOT 106 GTI SARI SOLD)
1998 DOĞAN SLX 1.6.İE BORDO (SOLD)
2008 PORSCHE 911 TURBO S SiYAH (SOLD)
Yakında otomobillerin stoplarının bir ucu arka kapı kollarına değmeye başlicak... İdare eder diyelim...
K.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)