Bu asağıdaki linkteki çok kaliteli geldi gözüme. 17 orjinal GT jantlarıma uyarmı?
Daha ucuz daha güzel bildiğiniz biyerde varmı?
Birde montajı nasıl yapılıyor montaj yaparken nelere dikkat etmek gerekiyor?
Marka Uyumlu Aksesuar Kaliper Kapağı 99 TL
Bu asağıdaki linkteki çok kaliteli geldi gözüme. 17 orjinal GT jantlarıma uyarmı?
Daha ucuz daha güzel bildiğiniz biyerde varmı?
Birde montajı nasıl yapılıyor montaj yaparken nelere dikkat etmek gerekiyor?
Marka Uyumlu Aksesuar Kaliper Kapağı 99 TL
frenlerin soğumasını geciktiriyor diye biliyorum bu malzemelerin ama hiç kullanmadım ne kadar doğru bilemiycem :S
kabartmalı olması güzel. normalleri 15-20lira diye hatırlıyorum bi ara bakmıştım biyerlerden. googledan aratabilirsin.
aynısını kendim montajını yaptım Integra'ya ve vida fln hiç birşey kullanmadım beyaz Sista silikon ile direk yapıştırdım kaliperlerin üzerine
17 jant var bende de rahatlıkla oluyor sorun olmuyor 17'lere![]()
Etkilenir diye düşündüm ama hala sorun çıkarmadılar ve kendi buluşum olan bu montaj sitili beklediğimden daha sağlam oldu hemde zahmetsizyarım saatimi aldı 4 tanesinin montajı
Adamım diğer türlü kaliper deliniyor matkapla fln kolay iş değil karar senin benden 70TL montaj parası istediler bende bu şekilde yaptım karar senin![]()
hiç girme kardsm,tamamen şans işi bunları tutturması düşüyor çünki,ama tabi vidalayanda duydum bilemicm![]()
Oğuzhan ÖKSÜZ
http://www.facebook.com/oksuzdesign
ısıya dayanıklı silikonlar var onları kulanırsan sorun olmuyor ben bir önceki aracımda uygulamıstım sıkıntısız kullanmıstım...görüntü 10 numara oluyor...
zeki dostum bana sormadan nie konu açıon yaşaka bir yana ben yusufa sordum, bunlar kaliperlere olurda jantlara olmaz dedi. kaliperle jant arası mesafe az. 4 flanşla işi bitirriz dedi de ben flanşa karşıyım... boşver dostum değmez
AmcaGolf 7,5 1,6 tdi
Abi sizin fren sistemi bizden büyük rc ye olmazda gt ye olur ya bende boşluk çokseninkine 16 jant bile olmuyor bize 15 oluyor
15 inc ve üzeri için uyumlu diye biliyorum 17de rahatlıkla olur herhalde
SekoLive Nickli Üyeden Alıntı
ankarada 15 lira aksesuarcılardayazısı böyle kabartmalı değl ama bi kabartmaya 84 lira vermem yani.. slikonla yapıştırmıştım ben düşmedi
ısıya dayanıklı silikonla yapıştırınca hiçbişey olmuyor ama jant yapısı önemli. benim eski jantlarımda sürtme vs yapmıyordu ama offsetliye geçince jant yerine oturmadı mecburen çıkardım.
twitter: sedatmert10
instagram: sedatmert10
web: bursapower.com
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)