http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...44000525/detay
ARACI ALDIK ÖN ANLAŞMA KAPORA GÖNDERDİK HAYIRLISI OLSUN DİYELİM... BİLGİ VEREN İLGİLENEN HERKESE TEŞEKÜRLER
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...44000525/detay
ARACI ALDIK ÖN ANLAŞMA KAPORA GÖNDERDİK HAYIRLISI OLSUN DİYELİM... BİLGİ VEREN İLGİLENEN HERKESE TEŞEKÜRLER
"pınarbaşı pıtırak
gelin kızlar oturak
iki şise şarabım var
içine püskevit batırak"
a3 1.6 kullanıcısı olarak kesınlıkle kesınlıkle onermıorum hem cok yakar hemde 0 performans o fıyatlara 1.4t araç bulabılırısınz
Aga bizde kırmızıyı düşünüyoruz ancak bilen tanıyan varsa sorun çıkartmasın binilecek birde bunlara tüp takılsa problem oluyormu.. Performans umrumuzda değil kanka..
"pınarbaşı pıtırak
gelin kızlar oturak
iki şise şarabım var
içine püskevit batırak"
Araçta ciddi olmayan bi kaza olmuş sahsın dediğine göre kaputla tampon değişmiş full bodykit yapmış oda..
"pınarbaşı pıtırak
gelin kızlar oturak
iki şise şarabım var
içine püskevit batırak"
istoçta 5,6 ay önce sol ön camurluk,kaput,tampon far hasarlı bi pert a3 vardı aynısıydı bu arabanın yolcu airbagi kaplama falandı ama şimdi o araba bumu bilemem benzettim ben.Bende bu rakamlara 1.6 a3 arıyordum ama kimse tavsiye etmedi aşırı bir yakıt tüketimi olmasına rağmen performans çok vasat deniliyordu.
Aga yani max. 40-42 falan yani paramız ne alcaz böle aksesuarlı olsa iyi olur sonradan masraf yapmak istemiyoruz.
"pınarbaşı pıtırak
gelin kızlar oturak
iki şise şarabım var
içine püskevit batırak"
Yok dostum direk A3 siyah yada beyaz aksesuarlı Performans en son plan sadece gösteriş olacak.. 100 bin ve üzeri 2.0 tdi ları nasıl bunların yaw sorunu varmı
"pınarbaşı pıtırak
gelin kızlar oturak
iki şise şarabım var
içine püskevit batırak"
Yaw kardeşler haklısınız ben alcak olsam sizinle aynı fikirdeyim birazcık arabadan anlayan olarak ama kardeş bizim taktı gösterişe vazgeçiremiyom illa ledli far olacak diyo..![]()
"pınarbaşı pıtırak
gelin kızlar oturak
iki şise şarabım var
içine püskevit batırak"
e madem ledli far tek problemi y.dışındaki veya burdaki tune shoplardan tedarik edilebilir.
örnek,
Audi A3 Ledli Far Seti Aracnz in Herey
Kırmızı kazalı fotoları dolanan sportpackti. 1.6 kullanıcısı olarak hiç önermiyorum ama yakıt önemli değilse tercih edilebilir tabiiKırmızıyı okulun orada görüyorum bazen tam emin değilim omu değil mi ama gördüğüm kadarıyla temiz bir alet.
alıntıya HAYIR...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)