arkadaslar anadolu yakasında ısının ustası far karartma yapan bıyer arıyorum..işçiligi kusursuz olsun demıyorum ama hanı ıyı olsun we fıyattada emegının karsılıgını alsın cok üflemesınn : ) tavsıye edecegınız yer varmıdır?
arkadaslar anadolu yakasında ısının ustası far karartma yapan bıyer arıyorum..işçiligi kusursuz olsun demıyorum ama hanı ıyı olsun we fıyattada emegının karsılıgını alsın cok üflemesınn : ) tavsıye edecegınız yer varmıdır?
Avrupa yakasında ramazan abi var.İşçiliği 5 yılıdız 10 numara biridir.Mr.garage
Yaptıracak olsam hiç üşenmez kalkar giderim
Ben bi range rover farını gördüm o fardan daha güzel açılıp kapanmış bi far görmedim yani.
Topkapı sanayide bi adam 2 fara 100 lira alıyormuş. ama ciddi anlamda RangeRoverın farı açılmış gibi durmuyordu yani o derece çok iyiydi
Bende Ramoda yaptırdım memnun kaldım gerçekten ama açık olmak gerekirse o farı gördükten sonra değerdi orada yaptırmaya dedim![]()
Anadolu Yakası'nda Stopçu Altan vardır, işçiliği vs. kesinlikle 10/10.
0216-575-19-21 telefon numarası.
Bostancı Sanayi'nin orada dükkanı ama Sanayi içerisinde değil, telefonda tarif eder kendisiyle görüşürsen.
Farları söktürüp götürmen gerektiği için biraz meşakkatli, aynı yerde sökülüp-boyanıp-takılsın istiyorsan üstteki tavsiye daha makul gelecektir![]()
karartma işlemi araca göre değişir 3 saatte sürer 6 saatte70 120 arası değişir fiatta sökme takma boyama dahil...boyama işlemi spreyle değil bildiğin oto boyasınla yapıorum...siteden bi çok arkadasa yaptım pek sorun yaşamadım..beni öneren arkadaşlara teşekkürler
hocam hala far karartmayı düşünüyosan ben arka stoplrıma bi film çektirdim sein arabanın yeni rengine çok iyi olur. bence farı karartıp bozma far ve stoplar için özel bi film var bostancı köprüsüne çıkarken sağtarafta 3m karbon die bi yerde yaptırdım işciliği filan çok iyi bi bak derim arka stoplar ve far süper olur bence
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)