palio 98 model aracım var motor kaputundaki ve tavandaki güneş yanığı izlerinden dolayı sıkıntılıyım... göz estediğimi bozuyor...komple boya işlemi olmadan izleri nasıl giderebiliriz
maliyet ne olur yardımcı olabilirseniz sevinirim...
![]()
palio 98 model aracım var motor kaputundaki ve tavandaki güneş yanığı izlerinden dolayı sıkıntılıyım... göz estediğimi bozuyor...komple boya işlemi olmadan izleri nasıl giderebiliriz
maliyet ne olur yardımcı olabilirseniz sevinirim...
![]()
Güzel bir pasta cila uygulaması ile ne kadarını kurtarabiliyorsunuz deneyin eger içinize sinmezse mecburen boyatmak zorundasınız ,yada kaplama .
Aracınızın rengi neyse ona göre cilalar var piyasada üstüne birde onu geçin bakalım nasıl olacak .
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE .
güneş yanığı oluşmuşsa artık yapacak tek şey oda boyamak başka şansınız yok kaplamada yaptırabilirsiniz
cila pasta boya koruma falan artık işe yaramaz ben zamanında çok denedim üzgünüm ama en iyi ve ucuz yollu şey boya
![]()
aracım bu
En iyisi kompla boya kardeş,sadece solan yerleri boyatırsın bu sefer diğer yerler mat ve kötü görünür
ya su laf satarken standarttır "araba taklamı attı kazamı yapıldı vs vs vs " illaki herkesin karsısına çıkmıstır.bende orjinalliğini koruması acısından komple boyatmadan sadece olan yerleri temizletmek istiyorum ?
RICHIE RICH AUTO
http://richieric.sahibinden.com/
autokingde yaptirirsaniz onlar yaptiklari tum arabalarin resimlerini kendi bilgi bankarinda tutuyor ve arac satilirkenisteyen araciyada ispat icin gosterebiliyorlar.
boylelikle icinizde rahat eder
mersin de mevcut autoking boş vaktim oldugu zaman götürüp göstermem lazım daha kaportacıya falan göstermedim... yallah diyip bu arabayı halletcez de bakalım ...
resimlerini atabilirmisin kaplamalı veya kaplamasız olanları
yigitkirik080@windowslive.com msn adresim
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)