User Tag List

15 sonuçtan 1 ile 15 arası

Konu: 2005 euro civic hararet sorunu

trshooter
    Misafir

2005 euro civic hararet sorunu

Merhaba arkadaşlar aracımda yüksek devirlerde kullanıldığı zaman yedek su deposundan su taşırıyor ve harareti yükseltiyor aynı zamanda kalorifer açıkken soğuk hava veriyor araçta termostatı değiştirdim devir dahime bakıldı fan ile ilgili bir sıkıntısı yok ama yaptırdığım şeyler herhangi bir fayda sağlamadı yardımlarınızı bekliyorum.TEŞEKKÜRLER

hddsheriff - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    genelde hava yapınca yedek su deposunda kaynama olur ve kalorifer soğuk üfler.

trshooter
    Misafir
    hava yapma sebebi ne olur hotumlara da bakıldı radyatör tıkalı olabilirmi bunu anlamanın bir yolu varmı yada conta yanıkmı diye düşünüyorum şehir içinde bir sorun yok uzun yolda yüksek devirde sorun yaratıyor

overblack - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    benzinliyse radyatör kapağını değiştir altındaki yay iş görmüyordur muhtemelen düzelir.lpg varsa termostatın ordan çekilen hortuma "t" parça bağlattır.normal tesisattan su alınıyorsa zamanla hortumlar şişme yapıyor.
    komançero garage

rapture - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kaloriferin ısıtmama sebebi termostatın açmaması yada kalorifer peteginin tıkalı olması. yedek depoya radyatörden su gelmesi radyatör kapagının bozuk olması olabilir belkide hava yaptı
    " Mensup olduğum Türk milletinin şan ve şerefi varsa, benim de bir ferdi olmak sıfatıyla şanım ve şerefim vardır."

trshooter
    Misafir
    döküm "t" ler takıldı ama bir değişiklik yok yedek depodan suyu dışarı atıyor sorun hala devam etmekte

palamut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sistemde hava olma ihtimali varmı? yada tıkalı kalorifer peteği gibi birşey de ihtimal inşallah conta değildir

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı trshooter Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    döküm "t" ler takıldı ama bir değişiklik yok yedek depodan suyu dışarı atıyor sorun hala devam etmekte
    dikkat ettinmi gaza bastıgındamı yapıyor bu su taşırma olayını
    " Mensup olduğum Türk milletinin şan ve şerefi varsa, benim de bir ferdi olmak sıfatıyla şanım ve şerefim vardır."

overblack - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kapağı değiştir o zaman.yay iş yapmadığı zaman onu yapıyor
    komançero garage

trshooter
    Misafir
    yüksek devirde arabayı kullandığım zaman yedek depodan suyu taşırıyor ve hararet yükseliyor son 1 haftadan beri bununla uğraşıyorum ve sorun çözülmedi radyatör kapağınıda değiştirdim bu arada ama fark yok

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    burdan kesin konuşmak mümkün değil ama contada olabilir yanık silindir kapak contasında buna benzer olaylar yaşanır yanma odasında oluşan basın yanık olan conta yüzünden yag ve su kanallarına basınç uygular ve en zayıf yerden patlak verir

trshooter
    Misafir
    rapture arkadaşım ilgine çok teşekkürler ben birşey daha düşünyorum acaba radyatör mü tıkalı eger oda değilse tek 1 ihtimal var oda conta ama radyatör kafamı karıştırmıyor değil

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    rapture arkadaşım ilgine çok teşekkürler ben birşey daha düşünyorum acaba radyatör mü tıkalı eger oda değilse tek 1 ihtimal var oda conta ama radyatör kafamı karıştırmıyor değil
    bi ihtimal tabi olabilir peki eksozdan su buharı cıkıyormu gaza bastığında dikkat ettin'mi

trshooter
    Misafir
    su buharı çıkmıyor hiç denk gelmedim ama bu sorunu neden yapıyor birtürlü bulamıyorum

otuzdört
    Misafir
    Boş yere termostata hortuma carta curta para verme, sorun contada götür servise baksınlar derim

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)