mrb arkadaşlar aracı soğukken ilk çalıştığında zincir sesi geliyo bu sesi nasıl kesebilirz araç 40binde?
mrb arkadaşlar aracı soğukken ilk çalıştığında zincir sesi geliyo bu sesi nasıl kesebilirz araç 40binde?
http://www.techturkey.com/forum/gene...ye-yardim.html
Bu konu yarcımcı olacaktır.
#eksikpazar
Arkadaşlar sesi olayını çözen zincir gergisi.. Alternatör değil.. Dolayısıyla parça
0829.G3
anladım tşkpeki ne kadar sürer bu işlem ve ortalama maliyeti nedir bana?
Abi parça 34 TL kdv dahil
İşçilik 2 saate düşmüş= 54x2x1,18=127,4TL
Toplamda 161 TL oluyormuş anahtar teslim...
300-400 arası idi eskiden.
2008 model ve daha eskiyse araç şu an kampanya var: parça bedavaya geliyor --> 127,4 TL 30 Nisana kadar kdv dahil.
Şunu anlamıyorum kendilerinin takması gereken parçaya biz neden para ödeyip taktırıyoruz![]()
Anladık hepiniz kralsınız da, tahtta üst üste mi oturuyorsunuz
Yok girmiyor maalesef ama sen gel.. Ama h.içi olursa daha iyi olur. Ve de mutlaka randevu.. Bir lifti saatlerce iptal ediyor çünkü. Ben Ptesi ye kadar Ankara'dayım.
Bu sorun sadece ses sorunu, bir zarar vs. birşeyi yok. O yüzden garantisi varsa garantiden değişir yoksa yapacak birşey yoktur. He olur da motora zarar verir veya sürüşü tehlikeye sokar o zaman zaten araçlar geri çağrılır ki bu işlemde de aracın garantisine bakılmaz yeri gelir 10 yaşındaki araba bile geri çağrılabilir.
haftaya konusalım o zaman
''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e..." DANIEL DUMOULIN
deniz sadece sesle ilgili degil işte. gerginin esnemesının cok olması vede yumusak olmasından dolayı paleti ileri iyi itemedeginden. kompresör sırasında boşluk yakalayıp diş atlatabiliyor. ben değiştirirken 2 diş atlaktı. kranktan cevirince emme ve egsoz egzantirignde anarmol bi boşluk olusuyordu. yeni parcayı takıp senteyi ayarlandıgında gergiyi sıktıkca palet iterek zinciri geriyor. tekrar cevırdık kranktan öyle bir boşluk oluşmadı. bence bu parcanın 40 bın ile 50 bın km arasında devamlı degısmesı gereken bir parca gibi geliyor.![]()
hayırlı olsun halletmişsiniz arabanın herşeyini
dip not:
eski tip zincir gergisinin germe kuvveti 80 Newton yenisinin ise 170 Newton
eskisini yani sonu E1 kodlu olanı 2 parmak arasında içeri doğru bastırılabiliyordu
yenisi yani sonu G3 koduyla biten ise çok daha sağlam ömürlük bir parça gibi duruyor.
aracım 40binde ve o zincir sesini baya duyuyorm ben değiştiriymmi performansı etkilermi yada bi sorun teşkil edermi?gerçi yukarıda sadece ses sorunu yazılmış ama:/
Mutlaka değiştirin de, G3'e rağmen zincir diş atıyor sebebi gergi değil. Servicebox'ta sentenin sebebinin araştırıldığına dair bir bilgi mevcut 2011 tarihli.
G3 sadece sesi keser, sente atmasına çözüm değil. Hiçbir zaman da Peugeot tarafından sente atmasına karşılık çözüm olarak sunulmadı.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)