Şanslı Masa ilk bölümünden sansürsüz kesit..
YouTube - "Şanslı Masa"nın ilk bölümünden çarpıcı kesit
Şanslı Masa ilk bölümünden sansürsüz kesit..
YouTube - "Şanslı Masa"nın ilk bölümünden çarpıcı kesit
baya güldürdü benide komik ama videonun sonlarına doğru düzmece mi diye düşünmedim değil , programın reklamı olması adına ilk bölümde oyuncu kullanmış olabilirler.
ya bunu 3 kere ızledım her defasında koptum "aşkıtom diyen agzını s... " dıyor herıf hahahahahaabı bunu tv de yayınlamaya kalksa alayı dıııııtla gecer bısey anlasılmaz
"HAYALLE YAŞAYANINDA YAŞAMAYANINDA ... "NAMIK KEMAL
100 müşteri işte al ye ........
Hakkını savun biraz.:d
Olgun bir insanı dost edinmek istiyorsanız tenkit edin, basit bir insanı dost edinmek istiyorsanız methedin.
Adamın tepkiler fena.![]()
Adamın hatuna davranışı hiç hoş değil ya. Demek böyle yapınca iyi oluyor.Adam itin g..... soktu kadını hiiiç kadında tık yok.
![]()
19051919-23041920-30081922-01111922-29101923
Adam sabırlıymış , Mesela orda bizim Rebel olsa ohooo karıda masada pert olmuştu ( zede )![]()
...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...
adam baya sabırlıymış yani en azından ben o kadar sabredemezdim ya terk ederdim orayı yada karıyı pert ederdim![]()
Tamam video komik ama benim kız kardeşime birisi bu şekilde davransa o adamı ne an...a....na sokup çokartırım bilemem artık...
bızde gecen gun seyrettık reklam olması muhtemel geldı ama eger oyuncu deıllerse gercek ınsanlarda bole seyler yasanırsa fazla surmez program.
cıftler kesın sıkayetcı olur..![]()
*Çirkin araba yoktur, Pahalı Yakıt Vardır...
hauhahhahha iyimiş yayalnız adama laf ediyosunuz da beyler kendinizi yerine koyun gerçekten iyi dayanıyor yani
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)