Abilerim, İzmir'de nerelerde go kart pistleri var bilen var mı?Varsa bilgi verirse sevinirm.
Abilerim, İzmir'de nerelerde go kart pistleri var bilen var mı?Varsa bilgi verirse sevinirm.
Otoban Shell, Pınarbaşı, Forum Bornova, Ege Park Bornova bildiğim bu kadar birde kapalı olarak Burda alışveriş merkezi karabağlar üzeri
karşıyaka- inciraltı-karabaglar- seferhisar shell de var
BOOSTPROJECTS
EKK24 0-402 m. N/A Fwd TR Rekoru 11.9 sn.
100-200 - 8.5sn.
N/A is the best..
Civic Hatchback
Arkadaşlar yazmıs zatende ben genelde ege parka gıdıyorum araclar ve pıst daha ıyı, ulku yarıs pıstıde guzeldır.
pınarbaşı ve çeşme otobanı shell iiidir
forumdaki çok dar virajlar sert yabancılarda olduğumu rahat olmuyor
Dediğiniz yerlere karşıyakadan gitmek baya zor olduğu için,en uygunu forum bornova gibi görünüyor.Karabağlara nasıl giderim onuda bilmiyorum gerçi.
manisadan zor gelmiyo bize sen 2adım yere zor diyorsun![]()
zor gelıyorsa ksk dede varçiğlide karayılanoglu var. Araclar death race tekı gıbı mılattan onceden kalmıs cogu fakat pıst cok keyıflı.Aracların sagı solu bellı olmuyor bız baya eglenıyoruzz gıttıkmı arkadaslarla
çeşme alaçatı gayet güzel ordakide
Bmw Nankördür Bakmazsan İnkar Eder.Mercedes Çilekeştir Bakmazsan İdare Eder,Bakarsan İhya Eder..
bu gaziemirde poyrazın yanına yeni açıldı kapalı go kart pisti orasıda büyüğe benziyor![]()
tatıl ıcın gıttıgımde cesme otobanının yanında vardı ona gıtmıstım.
ordakı araclarda cok guzeldı pistte keza.orayı tavsiye ederım.
Karşıyaka'da blacksnake miydi neydi öyle biryer var nerdeyse hergün görüyorum ama pistte bir kere araba göremedim![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)