Honda Accord 2.0 EX 1988 Model 9.300 TL Sahibinden satılık ikinci el Beyaz renk arkadaşlar bu araç hakkında bilgi alabilirmiyim artıları eksileri nelerdir kronik hastalıkları nedir parça durumu vs bilgi bekliyorum sizlerden şimdiden teşekkürler
Honda Accord 2.0 EX 1988 Model 9.300 TL Sahibinden satılık ikinci el Beyaz renk arkadaşlar bu araç hakkında bilgi alabilirmiyim artıları eksileri nelerdir kronik hastalıkları nedir parça durumu vs bilgi bekliyorum sizlerden şimdiden teşekkürler
Bmw Nankördür Bakmazsan İnkar Eder.Mercedes Çilekeştir Bakmazsan İdare Eder,Bakarsan İhya Eder..
güncel yokmu bir bilgisi olan bugün araca baktım üst kapak contadan yağ kaçırıyor arka stobu çatlak onun haricinde fena deil bu aracın parçalarını bulabilirmiyiz conta takımı vs diğer 4 kapı hondalarla aynımıdır
Bmw Nankördür Bakmazsan İnkar Eder.Mercedes Çilekeştir Bakmazsan İdare Eder,Bakarsan İhya Eder..
shibi çekti sanırım bugün görüştük fakat sadece parçalarını bulabilirmiyim ondan korkuyorum bu araçdda contası stobu falan bulamam sanırım
karbüratörlü modeldenmi ? bildiğim kadarıyla bu ara kasada karbüratorlü motorlar mevcut, stobu bulmak neredeyse fantezidir , ama yürüyen aksam yaşıtı preludelerle aynıdır, imkansız olmasada bulunabilir diye düşünüyorum.
90 lı senelerde yıllarca kullandık uzun yola gittik ettik bir kez yolda bırakmadı arıza yapmadı![]()
RACE WERKS
Araba önden darbeli.. E90 corolla tamponu var üstünde kapaklı farıda elden geçmiş kaput ucu ve panjuruda yapılmış bişiler... orijinali böyle...
5 farklı motor seçeneği var bunların.. Ama ilandaki bildiğim kadarıyla B20 olan...
A16 karburatör
A18 karburatör
A20A1-2 karburatör
A20A3-4 PGM-FI
B20A PGM-FI
bu baktığın enjeksiyonlu modeldi motoru enjeksiyonluydu
Burdada bir ilani var... araç A20A1...
Honda Accord 2.0 EX 1988 Model 9.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Beyaz renk
aynen araç bu zaten farklı bi ilan açmış sahibi
Valla bu paraya göre çok şekil bi araca benziyorUmarım dış görünüşü gibi gözükmeyen aksamlarıda temizdir
![]()
Arkadan görünüşüne bittim, jantlarla güzel uyum sağlamış![]()
şuanki sahibi almadan önce galeriden satılıktı bu araç ve bnde niyetlenmiştim 7500 gibi rakamlara gittiğini duymuştuk ona göre pazarlığınızı yapın farklı bir araç tabiki zorlukları sıkıntıları olacaktır şimdiden allah gönlünüze göre versin ...
araç fotolarda görüldüğü gibi deil arkadaşlar bende hiçbir parçasını bulamıyacağım düşüncesiyle vazgeçtim vize yok tüp ruhsata işli deil stoplar çatlak üst kapak contada yağ kaçırıyor bilgilerinize
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)