User Tag List

6 sonuçtan 1 ile 6 arası

Konu: hks blow off

Corniaryol
    Misafir

hks blow off

arkadaşlar herkeze hayırlı forumlar
    bende 1.4 tsı golf e hks blowoff taktırdım 3 ay sorun yoktu iyi çalıştı
    ama şimdi bazen çufluyo bazen çuflamıyo
    aracı ümraniyede yaptırdım işimden dolayı oraya gidemiyom ben bayrampaşada oturuyorum buralara yakın baktıra bilecegim bir yer varmıdır yardımcı olursanız sevinirim

gti93 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    crm performance suat usta teraziderede

jdm039 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    combo 1.3 cdti aracıma HKS blowoff taktırmak istiyorum bu konuda bilgi almak istiyorum bu parçayı nerden alabilirim ve kime taktırabilirm ?mat siyah olanından mı yoksa normal metalik renkli olanındanmı alayım arasında bir fark varmı?

Ekurtoglu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arkadaşlar turbonun sonradan uygulanmadığı araçlarda blow-off un ses efekti dışında bir katkısı var mıdır? fabrika çıkış turbo araçlarda zaten turboya zarar verebilecek basınç tahliye ediliyor ve turbo time lag de oluşmaması için de optimum bir tahliye sistemi kullanılıyor diye biliyorum.

Yani aracım da özel bir blow-off parçası bulunmuyor. ama yanma odasına vites değişimi sebebiyle giremeyen havanın dışarı atılmasının sesini çufflama sesine benzer birşekilde açık hava filtresinden alıyorum.

yine de blow-off un etkinliği üzerine dörüş ve fikirlerinizi merak ediyorum.

akın - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Her orjinal fabrika çıkışlı turbo araclarda dump valve(blow off) vardır. Fakat sessiz tiptedir.

3 adet blow off değiştirdim. En kralı 1.5 sene gitti. Şuan üzerinde fabrikanın taktığı var 16 yıldan beri çalışmakta ve hepsinden daha başarılı

Corniaryol
    Misafir
    Alıntı jdm039 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    combo 1.3 cdti aracıma HKS blowoff taktırmak istiyorum bu konuda bilgi almak istiyorum bu parçayı nerden alabilirim ve kime taktırabilirm ?mat siyah olanından mı yoksa normal metalik renkli olanındanmı alayım arasında bir fark varmı?
    Arkadasim ben karsida kadosan sanayide yaptirdim bence mat siyah olanini al derim

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)