User Tag List

7 sonuçtan 1 ile 7 arası

Konu: 2006-07 impreza icin body kit oneriniz var mi?

bluesti
    Misafir

2006-07 impreza icin body kit oneriniz var mi?

Arkadaslar herkese saygilar;
    2006-2007 impreza sti'lar icin komple body kit olmasa da guzel daha agrasif on tampon-marsbiyel kaplamasi-arka difuzor oneriniz, satan bildiginiz bir yer vs var mi acaba? Yardimlariniz icin simdiden tesekkurlerimi sunarim;

Saygilarimla,

Oguzcan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    komple kitler var elbette zero sportsun,vortex in çeşitli markalarında var ancak ülkemizde bayilikleri olmadığından oldukça maliyetli olur.zero body kitli ülkemizde can çelebilerin yüklediği beyaz bir sti da var parkurla irtibat kurabilirsiniz.body kit olmasa bile ön tampona v limited lip arka tampona apr difüzör kullanabilirsiniz.charge speed in marşpiyel altı ve arka tampon köşe carbon dodik ve parçaları var onlarada bakabilirsiniz.resimleri şöyle:

v limited lip

voltex kit

zero body kit

apr difüzör

charge speed dodikler ve marşpiyel parçaları

garajlar daha çok yardımcı olacaktır.
    Köselerden

Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    öne s204 lip arkaya difüzör coilover ve advan takın gecin cok daha mükemmel olacaktır bence

ProdriveSTI - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    53 Post(s)
    Tagged
    4 Thread(s)
    İncele bu siteyi,

Chargespeed GT2 ve APR çok harika.

02-07 WRX Body Kits
    Murat CANTÜRK

Trafik ve Kasko teklifleri için lütfen pm mail atınız.
    Renpar Sigorta
    info@renpar.net

bluesti
    Misafir
    @Ocg-Sti: Gosterdiginiz resimlerin hepsini inceledim ve oncelikle tesekkur ederim, Voltex'in arka difuzorune bayildim fakat sadece onun fiyati ABD'de 800$ olarak gorunuyor, TR'de satin almak imkansiza yakin olsa gerek. HKS nin arka difuzoru de cok guzel gibi..İlk resimdeki herkesin onerdigi Lip Spoiler ile Chargespeed'in yan tarafi kanatli olani arasinda ikilemde kaldim...Acaba abartili mi olur sizin hic gordugunuz var mi? Marsbiyel kaplamasi da kanatli oldugundan butunluk saglarlar diye dusunuyorum..

bluesti
    Misafir
    @Yusufjan: Ayni fikirdeyim, bu hafta coilover siparis etmeyi dusunuyordum, Advan RG2 jantlar aracimda mevcut fakat cok kollu olan advanarda aklim kaldi, sanirim onlarla degistirecegim
    @Prodrive Sti: Gonderdiginiz siteye baktim, inanilmaz guzel fikirler verdi bana, ilginize cok tesekkur ederim,

Saygilarimla,

mrc38 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Chargespeed in marspiyer ve arka dodikleri bende ariyorum.Türkiye de nerede bulabilirim yada parkurla nasil iletisime gecebilirim.Yardimlariniz icin tesekkurler.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)