Merhaba Arkadaşlar,
Bir türlü kıyıpta satamadığım, ayda ortalama 50 km yaptığım 2001 model bir 206 gti sahibiyim.
Günlük kullanım için dizel bir aracım var dolayısı ile 206 mı pek yormuyorum, işin açıkcası modifiye olayına meraklıyım ama doğrusu pek becerikli değilim ve sizler kadar bilgi sahibide değilim.
Sitenizi 1-2 aydır takip ediyorum hemen hemen tüm konuları okudum ve ucundan kıyısından birşeyler öğrendim.
Şimdi sizlerden ricam ( özellikle Schumiden (( 206 lar konusunda baya deneyimlisin gördüğüm kadarıyla)) bana yol göstermenizdir. Zİra şimdiye kadar hatırı sayılır paralar hacamama rağmen arabamı bir türlü istediğim gibi yürütemedim.
Turbo düşünmüyorum, atmosferik olarakta yazdığınız makalelerden ve konulardan baya bir bilgi edindim ve 206 RC emme manifoldu almaya karar verdim fakat bunu bir türlü bulamadım nereden bulurum ve montajını kime yaptırırım?
Birde şu havalı suspansiyonu nereden alabilirim yada kime yaptırabilirim ?
Emme manifoldu dışında ortalama 170 + HP lere ulaşmam için neler yapmamı tavsiye edersiniz ?
Arabamı kesinlikle satmak istemiyorum, o benim ailemden birisi gibidir. Bu yüzden bu kadar para harcamana gerek yok değiştir gibi yorumlar yazmassak mutlu olurum arkadaşlar.
Yorum ve önerileriniz için şimdiden teşekkür ederim.