s.a abiler yaklaşık 2 haftadır mini cooper arıyorum fakat kafama takılan birşey var mini cooper s lerin fiyatı neredeyse one modelleriyle aynı fiyatın ucuz olmasının sebebi nedir ?
s.a abiler yaklaşık 2 haftadır mini cooper arıyorum fakat kafama takılan birşey var mini cooper s lerin fiyatı neredeyse one modelleriyle aynı fiyatın ucuz olmasının sebebi nedir ?
Yakıtları düzlerden fazla bildigim kadarıyla yanlış hatırlamıyorsam birde kronik problemi vardı miniciler birazdan yazarlar![]()
Tek yakıtları çok fazla diye biliyorum.
Yakın bir abimde var yakıt gerçekten içiyor diye bahseder hep
biraz gıdıklayınca güzel motor kırar.
IN BOOST WE TRUST
hehe o kadar değil be hacı abibilinçsiz modifiye ve kullanım olmaktan sonra birşey olmaz
bu arada one la cooper s aynı para değil öyle birşey yokta,cooper ve cooper s yakın rakamlar olabilir ztn sıfırındada yakın rakamlardır herkes miniyi gazlamak için almaz mini oldğu için alır tarzını beğenir
sonuç olarak hızla alakası olmayanlar içinde mini sevda olduğu için bu durum böledir
Team PAŞAOĞLU
mini ayrı bi sevda yasayan bilir![]()
fıyatları gercekten cok ucuzmus !!!![]()
ne ikinci eli ucuz ne de sifiri..
1 hafta once 2011 modeli icin 80bin TL civari fiyat aldim.
Money talks, Shit walks.
www.gizadetailing.com
instagram.com/gizadetailing/
instagram.com/erkusriza/
ulan ben ne salakmışım 2 ay aradım bı tane ucuz kupır bulamadım nerde o ucuz kupırlar gostersene one parasına kupır arkadasım 22 mılyara cooper aldı one da degıl varsa o paraya cooper s alalım bı ıkı tane daha bunlar sehır efsanesı gec onları
C R M performance
hiçte ucuz degilama gercekten zevklı araba kısa bı donem gecırdım kendısıyle cevredkı bakıslar cok ılgıncti
![]()
İlker G.
valla ben 2 sene önce 2003 modeli sattım 35 e
şuan hala o paralar ediyoor
ara ara 2008-09 bakıyorum ama banada ucuzu denk gelmedi denk gelirse bende talibim.
hemen alırım
cooper s zewk makınesi sehir içi trafiginde inanılmaz kıvrak ama efsane gitsin diyen varsa evo felan baksın bence ...
Birde öyle direk motor kırana şahit olmadım bilinçsiz kullanan ve yukleyen tanıdıgımda yoktu gerçi
sakin kullanınca benzin fiyatlarını göz önünde bulundurunca 9-10 lt ama sıkıstırınca ben 20 kusurleri gördügünü bilirim...
22 milyara one bulursan ben borç harç 2 tane alırım şayet turşu olanını bile 24 milyardan aşşağıya vermiyorlar bence piyasayı ve fiyatlara bakmadan böyle yorum yapma al 32 bin liraya orajinal gayet düzgün cooper s Mini Cooper Cooper S 2004 Model 32.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Füme renk - 56906588 al buda aynı model aynı kmde mini one Mini One One 1.6 2004 Model 30.499 TL Galeriden satılık ikinci el Siyah renk - 56681118 ŞAYET GERÇEKTEN ALMA NİYETİN VARSA DÜZGÜN VE UYGUN FİYATLI MİNİ S ÇOOK 98 MODEL VTI LARA 25 MİLYAR İSTİYORLAR BU ARABA BU PARAYA BEDAVA..
ÜSTÜNERC fıyatları gercekten cok ucuzmus !!!
Ya arkadaşlar otombil piyasasının fiyatları şu sıralar yüksek olabilir evet doğrudur ama sadece cooper s in fiyatı yüksek diye bir şey yook 96-98 model civic vtı ların 25 milyara satıldığı bir piyasada cooper s bedava güvenliği yeter..
25 mılyara vti alan aklınben vtiye 19 dan fazla vermem 1995-1999 model araba sonucta zevkler renkler tartısılmaz ama her aracın bı degerı var ama bıseyınıdde cıkartmıcan yanı 10 liralık arabaya 20 ısteyen gıbı cooper s fıyatları cok tuhaf yanı temız bıse bulmak ıcın 40 gözden cıkartcan ki 42-43 ede yenı kasa bulunuyor
mini cooper s ıcın herkes motor kırıyor sanzıman kırıyor dıyor doldurunca vallaha bulasmıyorum ondan![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)