arkadaslar bu plexı veya alımınyum plakalıkların ustune plakamı takıcam ama bu bmw lerde mercedeslerde gordugum plaka kesımlerı cok hosuma gıdıyo acaba plakamı bu sekılde nerde kestırebılırım bı bılgısı olan varsa yardımcı olursa sewınırım
arkadaslar bu plexı veya alımınyum plakalıkların ustune plakamı takıcam ama bu bmw lerde mercedeslerde gordugum plaka kesımlerı cok hosuma gıdıyo acaba plakamı bu sekılde nerde kestırebılırım bı bılgısı olan varsa yardımcı olursa sewınırım
C R M performance
topkapı sanayii de var ama pleksiyi ondan almazsanız kesmiyor yandaki jantçının hatrına kestirmiştim ben![]()
benım plexı falan hazır ben sadece plakayı kestırmem lazım ıyıcene kenarları yuwarlak olucak sekılde
C R M performance
Plaka için Plaka alt Sacı - İlan ve alışverişte ilk adres sahibinden.com'da - 44255842 ornek olarak burdakı gıbı bı kesım
C R M performance
ghia plakalık diye geçer etiketcilere aksesuar satan dükkanlardada bulabilrsin![]()
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
Seko plakalik aramıyorum kardesim benimplakayı kestirecek yer arıyorum plakaligim zaten var
C R M performance
ya plakayı kesmeden koyabiliyorduk biz o plakalığa sendeki plakalar cokmu büyük? yada farklı bi plakalıkmı bizdeki varsa foto ekleyebilrmsin tam olarak plakalıgını?
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
Kanka bu plexi plakaliktan altında yazı yazanlar varya Pesimist satiyo sitede alttaki yazı kapanmasın diye plaka kesiliyor o yüzden kestircem yeri buldum az önce yarın kısmetse yaptircam bitince resim koyarım
C R M performance
Mert bizim siteden kardeşimiz KS rocco oda bu işi yapıyor,
05326359033 ,
Oğuzhan ÖKSÜZ
http://www.facebook.com/oksuzdesign
Aynen yaa ben Mert'te yaptırdım zaten plakaligi ulan hafıza kaybı yasiyorum resmen dün aksam telefon elimde arkadaslarıma diyorumki benim telefon nerde gördünüz mü![]()
![]()
)
C R M performance
plaka sacı kullanmadan kesip takılanlar iğrenc duruyo sakın oyle bi hataya düşmeyin![]()
www.vava.cars
Lapiztes mk7R
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)