bi arkadaşım için C2 vts düşünüyoruz,bazı yerlerde Alma sorunlu araçtır diyorlar,bazılarıda güzeldir alınır diyorlar,nedir ne degildir,citroén'ci arkadaşlardan yardım bekliyorum
bi arkadaşım için C2 vts düşünüyoruz,bazı yerlerde Alma sorunlu araçtır diyorlar,bazılarıda güzeldir alınır diyorlar,nedir ne degildir,citroén'ci arkadaşlardan yardım bekliyorum
bir soruda benden arkadaşımın birisi almak istiyor. vts ile vtr arasındaki fark nedir?
alp2 ve yiitin değerli görüşlerini bekliyorm![]()
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
serkan benim bildigim VTR ve VTS arasında şanzıman farkı var yani biri manuel iken diğeri yarı otomatik.
ikisi de 1.6. ama vts 125 bg , vtr 110 bg. gücünde. vts'lerin hepsi manuel vitesken, vtr'lerin hepsi f1 şanzıman. alınacaksa vts alınmalı. 125 bg. o kasa için yeterli ve güzel.
BBK90 CORSA OPC
yiit görürse baya bi bilgi verir size çok uraştı her şeyini bilio baya yardımcı olucaktır.
hayvan gibi yol tutar.
170-180 cıvarı kesılır.duz yol kasarsan 210 gorursun.
uzunda 5.1'e kadar duser yakıt. s.ıcı de 8-9 cıvarı.
donanım cok ıyıdır. dıgıtal klıma-esp-4dısk-fabrıkasyon 1954516 vs var.
kadıkoy yakasında ılk ben almıstım.ılk cıddı modıfıye eden de benım.ılk geldıgınde yazılım felan sorundu.elektronıgı bıraz hassastı.sımdılerde cogu fırma yapıyor kolay bır sekılde modıfıye edersın.he en hızlısı bıle fıltre-egzozlu rs kadar gıtmıyordu orası baska.amacına baglı.tarz olsun,1-2 parcayla bıraz yurusun ıyı yol tutsun az yaksın dıyorsan temızı rahat bulunur , alınır. 31.000 lıraydı 0ı.sımdı 19-20'ye en temızı alınır.
nıye mı tutmadı? vts adını tasıyamadı. saxo'dan cok daha guzel,cok daha donanımlı ve oturaklıydı ama bunlar agırlık olarak gerı dondu ve kısa sanzumanına ragmen performansını oldurdu.ha bır de o sıralar czt ıle beraber cıktı ve aralarında 5.000 lıra gıbı bır fark vardı. czt'de vts pıyasasını bozdu bayag...
*vtr'den uzak durun.hele performans beklentınız varsa.ömür torpusu o araba ve sanzumanı sıkıntılı.
ben alıyodum bir ara son anda başka bir araba kısmet olmuştu, benim değerlendirmelerime göre iç mekan biraz plastik tam pejo trimlerinde işte, motora diyecek laf yok fiyat performans tüketim süper 2.eli haliyle ölü biraz alırken avantaj satarken bekletir piyasadakiler kurcalanmış hep almadan ince eleyip sık dokumak lazım...
Peki bu araçların herhangi bir kronik sorunu varmıdır ?
sahibinden'e baktığımızda 2 parça boya olanlar 17 500 falan,alınabilir mi ?
Ben c4 vts yi satıp c2 vts aldım. Ancak 2 ay dayanabildim ve sattım. Çünkü C4 vts ten çok yakıyor. Yakıt hariç herşeyiyle güzel bir araç.
C2VTS yakar keyiflidir donanımlıdır ama stock hali ile çokta yürüyen bir araba değil ... bu arada türkiyeye ilk gelen vtslerden birini sıfır alıp 4 sene kullandık![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)