User Tag List

Sayfa 1/2 12 SonSon
32 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: Köpeklerime Belediyeden Yetkililer geldi

miniks - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Köpeklerime Belediyeden Yetkililer geldi

Bende s...tirettim....

Neymiş şikayet varmış havlıyolarmış karnelerini görcez

verdim eksik aşı yok herşey tam
    sonra ekledim sokak köpekleride havlıyolar bende onlardan şikayetçiyim Muahatabım kim belediyemi oraya da gidin dedim

Dogonun kısırlaştırılması lazım mış yasaklı ırkmış

Dedim dişimi bu erkek kısırlaştırılırmı kafanızmı güzel

evrak düzenlicem dedi

aldım elinden karneleri s...tirin dedim polisle gelin isterseniz siz ne ayaksınız lan dedim gittiler

Eger böle bir olay gelirse başınıza erkek köpekte kısırlaştırma diye bir olay olmaz cünkü daha agresifleşicegi için uygulaması iyi degildir

Köpekleriniz kimseye zarar vermedigi sürece havladı diye el koyamazlar
    Call for prayer
    http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
    insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
    Instagram hesabımız
    miniksracing - humidorturkiye

Bayrampaşalı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    reis bendede pit vardı 4 tane el koyma hakları var ben cok arastırdım cok ugrastım hayvan haklarına bıle basvuru yaptım ama hıkaye yasak ırk oldugu ıcın el koyabılıyolar

bana 2 ekıp 2 de kopek toplama arabası geldı cok sorunlar yasadım ve sonunda köpegımın bırını vurularak ölduruldu 3 tanesınıde beledıye el koydu halen mahkemem devam edıyo bılgın olsun

erkek dişi fark etmıyo kısırlaştırmak zorundasın

XoR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    252 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    *** laleleri herşey çok düzgün harika zaten bi köpeklerin havlaması kusur kaldı.

Etrafından karaktersizin biri şikayet etmiştir kanka başka türlü o herifler kıçını kaldırıp gelmez sana

Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mesutgti Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    reis bendede pit vardı 4 tane el koyma hakları var ben cok arastırdım cok ugrastım hayvan haklarına bıle basvuru yaptım ama hıkaye yasak ırk oldugu ıcın el koyabılıyolar

bana 2 ekıp 2 de kopek toplama arabası geldı cok sorunlar yasadım ve sonunda köpegımın bırını vurularak ölduruldu 3 tanesınıde beledıye el koydu halen mahkemem devam edıyo bılgın olsun

erkek dişi fark etmıyo kısırlaştırmak zorundasın
    senin olay 2010 da yasa çıktıgı zaman olmuştur

aynı yıl iöçersinde 3 ay sonra yasa tekrar degişti kimse kimsenin köpegine saldırı yaralama olmadıgı sürece el koyamaz bilgin olsun
    Call for prayer
    Instagram hesabımız

Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    dogo bizdede var alman kurduda var delikanlı varsa gelsin alsın hadi yada kısırlaştırsınlar valla biriyle ilgili sıkıntı oldu mu tasmayı elimden az bişey salıyorum direk susuyolar yok öyle bi dünya 2 senedir benle birlikte olan yavrularımı kimse alamaz en güzelini yapmışsın hilmi abi

ToNy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    "" Öncelikle, köpeğin kendi bahçendeyse ve havlamadan dolayı rahatsızlık verdiğini iddia eden birisi varsa Hukuk mahkemelerinde dava açması gerekiyor. Çok uzun bir süreçtir, davacının evine ses ölçüm cihazı koyulur. Günün belli saatlerinde cihaz kayıda geçer, desibel ölçer. Ama bahçeli evin komşunun bu sesten dolayı rahatsız olması ve köpeği evden attırmak zor bir ihtimal. Yargı, her köpeğin belli bir düzeyde havlamasını kabul etmekte.

Diğer açıdan evine gelen polisler havlamadan ve yasak ırktan dolayı şikayete geliyorlarsa, köpeğin evraklarını gösterdiğin sürece senden alamazlar. Öncelikle yapman gereken, Polis arkadaşları bahçene sokmaman, dışarı çıkıp orada görüş. Eğer girmek isterlerse, arama izinlerinin olup olmadığını sor ve evrakı göstermelerini rica et. Üslubun her zaman düzgün olsun, restleşme. Ama evrağı göstermezlerse eve kabul etme, kapıyı kapat ve içeri gir.

Olaya dönecek olursak, dışarı çıktığında köpeğin evraklarını sunarsın. Köpeğin bahçede yaşadığını söylersin. Dışarıya çıkardığında ise tasmalı ve ağızlıklı olduğunu belirtirsin. Bu şartlar altında almaya çalışırlarsa suç işlerler. ""

Bu işlerde deneyimli bir avukat abimizin yazdığı yazıdır bu, İşine yarayacağını umuyorum...
    Benimde evimde bir pitbullum var, çok araştırmıştım...

Savrulurken raconun kırmızı pelerini o zarif öfkeye, zaman ki sana hasta oldu. İncelikli haytasın.

K.O. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    işleri güçleri yok havladı die neyin peşindeler ya.en güzeli siktiretmek bencede.

SekoLive - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    köpekleri severim ama havlama ciddi boyutta veya gec yada sabahın erken saatlerinde oluyorsa insan ciddi uyuz oluyor. kimsenin birbiirini rahatsız edici şeyler yapmaması gerekir.
    köpeklerin ağzına takılan bir tasma gibi bişey var havlamasını kesmezmi? yada bi zararı olurmu takıldıgında?
    Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı miniks Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    senin olay 2010 da yasa çıktıgı zaman olmuştur

aynı yıl iöçersinde 3 ay sonra yasa tekrar degişti kimse kimsenin köpegine saldırı yaralama olmadıgı sürece el koyamaz bilgin olsun
    evet gecen sene oldu olay hala devam edıyo almaya geldıler vermedım ben zorladılar o anlık sınırle ustlerıne saldım bende bırını yaraladı polıslerın vurup öldurduler banada dava actılar halen devam edıyo 2 ay sonra tekrar cıkıcam bakalım nolcak sımdılık hayvan beslemem yasak benım ama genede beslıyorum evımde golden var sıkıntı olmuyo gece gunduz havlasada

XoR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    252 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı SekoLive Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    köpekleri severim ama havlama ciddi boyutta veya gec yada sabahın erken saatlerinde oluyorsa insan ciddi uyuz oluyor. kimsenin birbiirini rahatsız edici şeyler yapmaması gerekir.
    köpeklerin ağzına takılan bir tasma gibi bişey var havlamasını kesmezmi? yada bi zararı olurmu takıldıgında?
    Serkan egsoz değil bu silencer takasın

Sen nasıl göz kırpıyosan, konuşuyosan onunda doğası havlamak

Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hacı elektronık tasmalar var köpek havladıgında rahatsız edıcı bı ses dalgası verıyo onu takıyolar ama ben alman kurdunda denedım fayda etmedı dogoyla pıttede fayda etmedı ama rot u susturdu degısık bı tasma o ve ters tepkı yapıp köpegı cok feci sekılde agresıflestırıyo uyguladıgım ıcın ıyı bılıyorum

senna - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    7 aylık pointerla 3 aylık dogo içinmi şikayet etmişler?
    körler sağırlar

TechTurkey Ranthor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    100 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    arkadaşlar neden sürekli s... yazıyorsunuz hem de kamu çalışanları hakkında
    lütfen yazmayın
    Built to fall....

SekoLive - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı XoR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Serkan egsoz değil bu silencer takasın

Sen nasıl göz kırpıyosan, konuşuyosan onunda doğası havlamak
    abi haklısın egsoz değilde. saatlerce havlayan bi köpek günlerce devam ederse insanın doğasında var rahatsız olmak herkesin işi gücü var bebeği olanlar var gece geç saatte herkes idare edemeyebiliyor.ü

mesut ben elektroniği bilmiyordum senden duydum benim dediğim standart bi maskeydi ağıza takılan.
    Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ

Utku - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    abi haklısın egsoz değilde. saatlerce havlayan bi köpek günlerce devam ederse insanın doğasında var rahatsız olmak herkesin işi gücü var bebeği olanlar var gece geç saatte herkes idare edemeyebiliyor.ü

mesut ben elektroniği bilmiyordum senden duydum benim dediğim standart bi maskeydi ağıza takılan.

kanka maskeyi takarsın takmasınada eziyet bu hayvan sıcaklar azını açar dilinden ter atar esner hızla nefes alır bu ona eziyet..ben dışardada takmıyorum bikere taktım kedi daldı gözünü çıkarıyodu az kalsın bidaha tövbe sırtımda gezdiririm daha iyi akşam 8den sonra çıkarıyorum mis
    Vorsprung Durch Technik

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aynen semih

bu arada benim köpeklerim sadece gün içinde havlıyolar eger ki gece yada sabah erken saatte havlasalar en başta benim ailem bana kızar

daha önce oldu cünkü büyük dogomun (çiko) uglama rahatsızlıgı vardı bzı görenler biliyolar köpegin yanından ayrıldıgımda başlıyodu uglamaya havlamaya onu birisine hediye ettim mesela

ama bunlar sadece sabah 9 9.30 gibi havlamaya başlıyor ve gün içinde sesleri cıkıyor hava karardımı çıt yok

Geçenlerde yan komşu geldi dedi rahatsız oluyoruz sabah havlıyor dedim beyefendi 9 da havlıyor o saatte mi uyuyosunuz siz çalışmıyomusunuz ben beden ögretmeniyim gec gidiyorum dedi bende erken yatın ozaman dedim köpek bu yani havlıcak siz sokaktaki köpege engel olabiliyormusunuz da bana laf sölüyosunuz dedim

muhtemelen o şikayet emiştir

neyse bu voltajlı tasmalar var daha önce kullandım cidden köpegi saldırganlıştırıyor sahibine bile agresif oluyor hayvan bilginiz olsun

ama yukarda ToNy cok güzel bir paylaşımda bulunmuş eger gelirlerse kesinlikle harfiyen uygulucam teşekkürler
    Call for prayer
    Instagram hesabımız

senna - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tamam köpek havlar ederde

7 aylık pointerı görüpte nasıl şikayet edebiliyorlar anlamıyorum köpeğin suratına bakınca acaba üzülmüyorlarmı acaba
    körler sağırlar

yucelebeci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    millet nelerle uğraşıyor ya, şikayet edilebilecek o kadar şey varken köpekleri şikayet eden duyarlı vatandaşları alkışlıyorum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    elektrikli tasma kullanınca hayvan havlamadan saldırıyo bazen

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)