arkadaslar bu arıza subab arızasımıdır? ustam subablar tırt dedı yaklasık subab fıncan 1000 lırayı bulur dıo aslı var mıdır ??? yapılmazsa ne olur yapılırsa performansta artıs yakıtta dusus olur mu:
Kanal von sametkara61 - YouTube
arkadaslar bu arıza subab arızasımıdır? ustam subablar tırt dedı yaklasık subab fıncan 1000 lırayı bulur dıo aslı var mıdır ??? yapılmazsa ne olur yapılırsa performansta artıs yakıtta dusus olur mu:
Kanal von sametkara61 - YouTube
subap itici sesi bu.. şıkırtı yani. bu sıkıntının ilerisi ne olur bilmiyorum ama... bunun haricinde sanki birde daha arka planda bir vuruntu seside geliyor?
edit : 3 ve 4. saniyelerde uzaklaşınca algılanabilir bu vuruntu sesi sanırım.. benzetiyorda olabilirim emin değilim
trıger gergı rulmanıda ses yapıor cekıste sorunum yok performansta dusus yok da bugun bıraz benzınde sıktım sonrasında bu ses basladı naptık bılmıorum bana subab gıbı geldı
sagır deıl dırek kapagı actırcam tahmınımce subab ıtıcılerı yagsız kaldı ve egzantrıklerde sorun var bırde trıger gergı rulmanı eklenırse cok seslı koro ısten anlayan kımse yok mu ?
evet subap sesine benziyor uzun süre ayarsız gezdiyesen bozulmuş olabilir subapların tam emin degilim yinede bilen birisine mıncıklatmak lazım
sesle anlaşılırmı ya 50 senelik usta mı var forumda git açtır belli olur
Direksiyonda eşek varsa, motor kaputunun içinde kaç beygir olduğunun hiç bir önemi yoktur. SÜRÜCÜ:
dun sıka sıka gezdım bu ses baslamıstı kamer neyse sabah uyandım azonce calıstırdım ses yok bu ıtalyanlar da cıddı denge problemı var))
Subapların motor bloğına vuruyor sanırım,
subap ayarıyla iş çözülür zannımca,
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)