arkadaşlar istanbul içinde önerdiğiniz lpg ayarı yapan yerler varmıdır?
bide rolantiden ziyade yola çıkıp yolda ayar yaptıranlar varmıs böyle birisi lazım banaavrupa yakası önerilieriniz daha iyi olacakdr
![]()
arkadaşlar istanbul içinde önerdiğiniz lpg ayarı yapan yerler varmıdır?
bide rolantiden ziyade yola çıkıp yolda ayar yaptıranlar varmıs böyle birisi lazım banaavrupa yakası önerilieriniz daha iyi olacakdr
![]()
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
sıkıntı mı var kanka
2003 BMW E46 330 Cİ Topassss
2006 BMW E46 318 Cİ SİYAH (SOLD)
]2001 PEUGEOT 106 GTI SARI SOLD)
1998 DOĞAN SLX 1.6.İE BORDO (SOLD)
2008 PORSCHE 911 TURBO S SiYAH (SOLD)
abi sıkıtı yok da güzel bi ayar yaptırmak istiyorm belki yakıt düşer diye. o yüzden tavsiyelerinizi bekliyorum.
Stlegal cem abine çok rica ediyorsunwideband takıyor bir ayar yapıyor lpg ye dadından yenmiyor
![]()
Çok bilmiyecen, Bir bilenede sormuyacan, bileni bulmuşken yaptıracan
bizim burda ayar yapan biyer var tavsiye edilen ama senin dedigin şekilde cıkmıyor sabit bir pc'de yapıyor..
JoYTeaM
ümraniye sanayide yaptırıyorum, gerçi senede 1 yapılıyor opetten gaz almadığım için
+senin sıkıntı enjektörlerden olabilir,küçük geldiği zaman tüketim artıyor diye biliyorum:S
Seyyar Tayyar
enjektörlük v.s. bi durum deilhatta sıkıntıda yok ama 8-9 bin'e doğru gidiyorm 10bin bakımı olucak bu zaman zarfında bir araştırma yapmak için açtım konuyu ve yola çıkıp ayar yapma olayınıda merak ettim BRC'de bunu yaptırdıgınız bir yer varmıdır .
aracda ne yüksek devirde ne düşük devirde benzine ben istemeden yada gaz bitmeden geçme gibi bi durum yok.
teşekkürler m power onuda sölicem ayar yapan kişiye zaten cok süratli sürmüyorum max 100-120 gerektiği zaman....
varmı yolda ayar yaptıran?
s.içi 270-285 arası gidip geliyors.dısı 1-2 kere cıkdım ama ölçme fırsatım cok olmadı aşşa yukarı şehir dısı+100km kadar şehir içinde 215 kuurs yakmstı. gaz kaç tl idi hatırlamıyorm ağustos gibi.
özgür abi senin hiç gazlı araban olmadımı bi anlatsana ayarı nerede yaptrak![]()
seyrantepede iyi biryer var. benım boyacının sırasında ataturk cd sınde.![]()
Fedakarlık yoksa zaferde yoktur.
şahsı fıkrım lpg ciler sadece okonomık ayardan anlıyor butun iş sana kalmış sen sadece nasıl ayar yapması gerektıgını solüyorsun, 3 kez bakıma gıttım ilk gıttıgımde hıc bısey solemedım 2 cıde bu ne bu ne sordum sonra 3 uncude bunu bu kadar ac bu bu kadar olsan falan dedım sonuc super oldu ancak yakıt arttı![]()
S'OZ FOCUS sold
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)