arkadaşlar aracımın orjinal yaylarını taktık üzerine kalın yayları öne inceleri arkaya taktık fakat ön dengesiz yüksek duruyor sebebi ne olabilir bilen veya başına gelen varsa yardımlarını bekliyorum
arkadaşlar aracımın orjinal yaylarını taktık üzerine kalın yayları öne inceleri arkaya taktık fakat ön dengesiz yüksek duruyor sebebi ne olabilir bilen veya başına gelen varsa yardımlarını bekliyorum
ieslerin zaten ön kısım biraz yuksek orj dede motor hafifliğinden dolayı foto varsa görüp yorum yapılabilir
www.vava.cars
Lapiztes mk7R
Kardesim hondaların on kısmı arka tarafa gore 2 parmak yukarıda kalır.Bende de Vtec 2 var.Aynı durum bende de soz konusu.
DR. ECUADA HONDA SERVICE
ATA MOTORSPORTS ANTALYA
aracımı ilk aldıgım zaman benımkısıde öyleydi(asagıdakı fotodakı gıbı) anormal bişi deil yani ama göze çok büyük geliyor
![]()
evet cok yuksek duruyor normal bir durum sorun etmebirde cogu civic basık oldugu icin gozumuz alısmıs durumda orj. yay takınca anormal geliyo
![]()
eyvallah arkadaşlar resim koyucam 3 senedir alçak biniyoruz çıkarınca demekki nevrimiz döndüyorumlar için sagolun 3 gündür deli oldum bi sıkıntımı var diye ama normal galiba bide resim koyunca yorumları beklerim
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)