arkadaşlar sonunda hayalim olan subaru impreza sti aracımı aldım,ama aklım biraz karışıkarac 2003 model ve 23.000 km'de daha
açıkcası kıyamıyorum bişeyler yapmaya ama bi yanımda devamlı dürtüklüo
aklımdaki setup bolt-on olması yönünde çünki intercooleri öne alıp tamponu yada tampon demirini kesmek istemiyorum ve işçilik,zaman,beyin almak gbi işlemlere girişmiyim diyorum,şöle düşünüyorum;
-blouch 18gxt yada blouch 20gxt turbo (burda sorun şu yaptığım araştırmalar sonunda 18g turbonun kendi intercoolerı tarafından desteklenebileceğini ama 20g'nin verimli olması için intercooleri büyütüp öne almam gerektiğini öğrendim bu doğrumudur,yada başka bir turbo tavsiyeniz varmıdır?)
-rc 750 cc enjektör
-perrin turbo inlet
-walbro benzin pompası
-aem cai
-tial 38 mm wesgate (18g yada 20g de wesgate internal ama bunu iptal edip uppipe üstüne external wesgate'in daha iyi olacağı sölendi,bu konu hakkındaki yorumlarınız nelerdir?)
-aem methanol (buna çok gerek varmıdır??)
-hks evc5 yada evc6
-egt,oil pres,boost göstergesi aem wideband
-bu set-up ile beyin almayı düşünmüyorum kendi beyni ile bu set-up için ayar yapılabilir şeklinde aldığım yorumlar ama eminim bu konuda sizlerinde fikirleri ve yol göstermeleri olacaktır
yukarıdaki set-up için subaru konusunda ordinaryus olmuş arkadaşların yorumlarını bekliyorum,yada sizlerin şu set-up'ı yapsan daha iyi olur şeklinde yaklaşımlarınızda benim için çok önemli