arkadaslar vtec 2 lerde de ek lardakı gıbı japon & anadolu montaj durumuu söz konusumuuuu ?
arkadaslar vtec 2 lerde de ek lardakı gıbı japon & anadolu montaj durumuu söz konusumuuuu ?
evet söz konusu
japon motajlarda marşpiyel yoktur, koltuk döşemeleri siyahtır, dış kapı kolları sıyahtır, kapı iç döşemeleri siyahtır ve motor kodları d16w7 dir
yerli montajlarda
döşemelerde iki secenek vardır krem rengı ve grı, kapı kolları gövde rengıdır, marşpiyel vardır ve motor kodu d16v1 dir
CNC MACHINE WORKS
CUSTOM TUNE PARTS
pekıı sayı durumuu nasıl suanda pıyasada bulunan vtec 2 lerın yuzde durumu hakkında bılgnız varmı......
japon montajlar yerlıye göre daha az
vtı gıbı net sayısını bılmıyorum ama vtı lar mesela tr ye girişi 802 tane![]()
CNC MACHINE WORKS
CUSTOM TUNE PARTS
Cogu yerli montaj diye biliyorum 2,5 yil bindim gayeet keyifli bir arac kronik ufak tefek sorunlari var getci araci nekadar kurcalayicaginlada alakali![]()
kardesm pekı vtec 2 aalırken oncelıkle japon arayalıımmıı herhangı bılındık kronık bı sıkntısı varmıı yerlı veya japonlarnn ...
Son olarakda japon veya yerlı ayırmadan vtec 2 alırken es ls ayrımını kastedmıorum tabı ama genel dıkkat edılmesı gereken herhangı bırsey varmı......
japon almanın hiçbir getirisi yok aksine üzerine masraf yaparsın
marşpiyel yoktur, ve kapı kolları siyahtır, bunlara sonradan yaptırmak masraf demek.
MTM-PROSTOCK GARAGE
Maxiboost Nickli Üyeden Alıntı
japon üretim LS nin tek artısı yerli LS'de olmayan ayna ısıtmasıdır..
iyi bir modifiye ile 140 hp leri görürsün.. bir çok parçası mevcuttur..
Zamanında Türkiye fabrikasında sel yüzünden çok araç tahrip olduğu için Japonya'dan ls kasalar getirdiklerini hatırlıyorum. Gazetelerde falan resimleri yayınlanmıştı. Bu dönemdeki talebi karşılamak için çok az miktarda geldi diye biliyorum.
Ben ilk sahibiyim ve aracım 2005 model 98000 km de rutin bakım dışında hiçbir şey değişmedi(aküsü dahil) tek sorun koltuk kızağındaki gıcırtı. Döşemecim es lerin çoğundaki kronik sorun diyor ama bence Japonlar kendi popolarına göre yapmışlar koltukları adamlar benim gibi 100-110 kilo insanları düşünmemiş![]()
4-2-1 DC race header arabanın kaderini değiştiriyor. çünkü orjinal manifoldun boruları çük gibi çok küçük çaplı. filtre egzoz hıdırla 20 hp nin üzerinde güç alınıyor. crower'ın stage 1 egzantriği, usa'daki 1.7 civicin Ecu'sü, exedy'nin hafif volanı, CR'si yüksek piston, çapları büyük sübaplar, iES'in emmesi... var oğlu var..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)