Volkswagen Bora motor ve şanzıman takozlarına ihtiyacımız var serviste çok fazla ücret istiyorlar acaba servis dışında temin edebileceğimiz bir yer vs. varmı ? Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Volkswagen Bora motor ve şanzıman takozlarına ihtiyacımız var serviste çok fazla ücret istiyorlar acaba servis dışında temin edebileceğimiz bir yer vs. varmı ? Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Ya örs olacak sağlam duracaksın, yada çekiç olacak zamanında vuracaksın..
kulakların foto varmı?
RACE WERKS
Şu anlık yok ancak çeker eklerim sorunun bununla alakası varsa araç 16 valf olan modelinden
sorun nedir peki
RACE WERKS
Yok yok hani fotosu varmı diye sordunuz ya bende acaba 8 ile 16 valf lerinki farklımı diye düşündüm o yüzden söyledim.Fotoları çeker eklerim.
yanlış anladınız sorunun bununla alakası varmı dediniz yaondan sordum sorun nedir diye titreme falan mı var acaba?
RACE WERKS
Aslında şöyle sorduğunuz sorunun valf lerle bir alakası varmı acaba diye düşünerekten 16 valf diye belirttim hani 8 valf olan modellerde belki farklı takoz 16 valf olan modellerde farklı takozlar kullanılmıştır belki diye düşündüm ama çorba oldu mevzu
Sorun motor kulağının birini koparmış.Araç sahibi zaten özel servis sahibi titiz biri hepsini değişmek istiyor yani sorun aslında sadece bir tanesinde oda kopuk
özel servis sahibi bence uygun fiyata temin etmeliilginç
RACE WERKS
Valla bilemiyorum burada servis dışında vw yedek parça satan bir yer yok belki o yüzdendir telefon numarası vs. olsada yeterli.
benim sürekli parça aldığım yer var oraya uğrar sorarım haftaiçi![]()
RACE WERKS
Çok teşekkür ederim haber beklicem
İnternetten bir iki firmaya ulaştım elimizde yok - kalmadı dediler bir iki firma numarası daha aldım yarın onlarıda arayacağım.
hddsheriff teşekkür ederim yarın arayacağım.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)