"Sahibinden.com" ilanları neden connecting site.. şeklinde görünüyor?
Printable View
"Sahibinden.com" ilanları neden connecting site.. şeklinde görünüyor?
abi v4e ne zaman geçilecek ??
Kullanıcı adları "@bmwstyle" gibi taglendiğinde veya kişiden alıntı yapıldığında bildirim gelmesi iyi olabilir. bu şekilde konuların, yazılanların takibi mümkün olmuyor.
1- Arama kısmında birşeyler aradığımda google.com'a yönlendiriyor. (foruma telefondan girdiğimde google.com özel arama bar ı gözüküyor)
2- Aşağı yukarı forumda 5dk hiç birşey yapmamış isem oturumumdan çıkış yapılmış oluyor.
3- @ ile kullanıcıyı haberdar etme özelliği gelirse iyi olur.
4- Alıntılanan yorumlarımın bildirim olarak gelmesi, çok önemli bir ihtiyaç. (v4de gelicek demişsiniz)
5- Yorum yaptığım konuları, profil>statistic>son mesajlarım kısmından görebiliyorum, onun yerine yorum yaptığım mesajlar veya cevaplanan konular gibi bir giriş olmalı üstte.
Başka forumlarda mesajımız alıntılandığında ekrana uyarı geliyor. Sitede yoksa yapılması iyi olur. Varsa da ben nasıl yapıldığını bulamadım.
"mesajıma yazılanlar" gibi bir link güzel olur
Sohbet bölümü altında diziler için ayrı bir bölüm açılsa daha iyi olmazmı ?
Birde şu video konulduğu zaman linkte otomatik konulma gibi bir şey olursa çok iyi olur abi devamlı borked yazısı görmekten sıkıldım özellikle bu günkü müziğiniz bölümünde çok oluyo :)
bu aralar konunun sağındaki cevaplayanları göster kısmı çalışmıyor kimi zaman..bilginize
yogunuktan adim atamiyoruz arkadaslar:(
Artık herkesin cebinde net var bu yüzden mobile ağırlık vermek forumun kullanımını arttıracaktır. Tapatalk da çok kullanışlı bir uygulama ama kullanamıyoruz.
Bir de yazdığımız mesajların takibi çok zor, bazen nereye ne yazdığımı unutuyorum verilen cevaplar arada kaynıyor
Birde beğen ya da teşekkür tarzı bir buton. Bir ara vardı gitti sonra. Bazen çok beğendiğim bir postu sirf teşekkür vb yazmış demesinler diye yazmıyorum. Paylaşım yapanların da şevkini arttıracaktır. + - şeklinde de olabilir mesela 10 dan fazla eksi alırsa admine bildirilir yada postu gizler misal.
Daha önceki iletilerde bazı arkadaşlarım değinmiş ama, kesinlikle "tapatalk" uygulaması olmaması, bu foruma yakışmıyor..
Ayrıca, beğeni tuşu şart..
E30.tc deki gibi hodri meydan başlığı açılsın, atar gider ordan yapılsın.
mobilden forumu kullanamıyorum. Mobil sürüm gerekli bence.
Bence i phone uygulamasi ciksin artik cok iyi olur direk uygulamadan girelim birde i phonedan direk resim yuklensin
Bence ilk etapta x bi siteden fotoğraf yükleme olayı kalksa iyi olur.
bence avatar resmi için 100 100 çok küçük en az 150 150 olması lazım :) :) :) :) 200 200 olursa dadından yenmez :D :D
sağ üstte yararlı linklere tıkla orda abone olduğum konular var ona tıklayınca yorum yaptığın tüm konuları görebilirsin hatta profil ayarlarına girip mail gelmesini v.b şeyleri ayarlayabilirsin.
Telefonladan fotoğraf yükleme hususu çok sıkıntılı oluyor. Forum üzerinden ekleyebilsek çok iyi olur.
Photobucket kullanın. Daha kolay olamazdı sanırım :)
Droid
https://play.google.com/store/apps/d....android&hl=tr
apple
https://itunes.apple.com/ca/app/photobucket/id314439840
Thx Xor abi, sçs, çok büyük sıkıntımdı epeydir xxx :))
Direkt web üzerinde library oluşturuyor sana. Her gittiğin yerde web'den erişimle fotoğraflarına ulaşabilirsin telefon olmasına gerek yok illa. Ama foruma foto atarken çok pratik mesajı yazıyorum foruma arka plana atıyorum Dolphini. PB upload edeip backrounddan forumu çekip yapıştırıyorum 5-6 saniye sürüyor sadece :)
Forum Teknik kısımında bir konu olsa hızlı soru-cevap şeklinde bişi ? Araçlarla ilgili sadece örneğin basit bir şey sormak gerekiyor herşey içinde konu açmak gereksiz kirlilik oluyor , bu konuda bişiler yapılabilinir mi ?
konu nerden açılıyor bulamadım örneğin:/
Sitedeki altlı üstlü reklamlar bi tek bende mi görünüyor ? metin 2 reklamı bilyoner reklamı vs
bilgisayarında tarayıcında vs biyerlerde virüs var galiba, bi sende görünüyor
Bende forum nadiren tek tıklamada açılıyor, genellikle 5-6 kere arka arkaya klik klilk klik klik klik klik klik yapıca açılıyor.. Enteresan sadece tt'de karşılaşıyorum bu sorunla..
o sizle alakalı sanırım, öyle bir soruna hiç denk gelmedim ne kendimde ne arkadaşlarımda
Bende hem telefonda hem pc de act reklami var forumda :) hic umursamiyorum da :))
yorum yaptığımız konuları tek tek aramak zorunda kalıyoruz.. Eğer mümkünse onunla ilgili bir çalışmada yapılabilir...
bir bendemi oluyor bilmiyorm ama.
hem ev hem ofisdeçogu zaman konuyu okuyup diger sayfaya gecicekken takılıyor yükleniyor gözüküp yüklemiyor yada düzelt diyorm düzelt ekranı gelmiyo f5 yapıyorm sayfa bulunamadı seklinde uyarı alıyorm.1-2 dakika icindede geri düzeliyor