Arama yaptığınızda (ister normal, ister gelişmiş olsun farketmiyor) gelen sonuçlar aradığınız kelimeden farklı sonuçlarda içeriyor. Tam anlamıyla doğru çalışmadığı düşüncesindeyim. Kelimeyi içeren içermeyen bir ton sonuç çıkarıyor.
Printable View
Arama yaptığınızda (ister normal, ister gelişmiş olsun farketmiyor) gelen sonuçlar aradığınız kelimeden farklı sonuçlarda içeriyor. Tam anlamıyla doğru çalışmadığı düşüncesindeyim. Kelimeyi içeren içermeyen bir ton sonuç çıkarıyor.
Forumda yazılan hiçbirşeyi göremiyorum.
Sanırım localle alakalı düzeldi şimdi.
bi ara şu forum sayfası değilde ana safadaki haberleride güncelleseniz?
aynı haber ver konular kaç yıldır duruyor yau :)
bazı konularda son sayfaya gitmiyo şuan, site gidip geldiğinden beri şimdi
yeni açılan bazı konular gözükmemekte , bazı konularda da son yazılan yorumlar gözükmemekte
bazı konuların içeriği yok satılıklarda özellikle birde sanırım bir kaç mesaj uçmuş
son bir kaç saattir yazılan mesajlar yok
Konularda ya çok eski postları gösteriyor yada konu boş olarak gözüküyor. Tarayıcım safari ve opera mini
Bazı konuları açtığımızda içeriği gözükmüyor sebebi nedir başlığın başındaki işaretin üstünde TT olanlar açık sadece
aynı sorun bende de mevcut şuan.bazı konuları açınca içerik çıkmıyor
http://i1056.photobucket.com/albums/...psn68hva4m.jpg
bu gece birçok defa bu durumla karşılaştım bilginize. kolay gelsin.
Konuların 2. sayfalarına giremiyorum, hatta konu içinde sayfalara gidemiyorum.
Konuların içini boşaltmışlar :D Ozan için tüm veri tabanını alıp kaçtı diyorlar :hehe:
Konu içlerinde sayfa değiştirmek mümkün değil, sürekli belirli bir sayfaya atıyor.
site hortumlanmış gibi, nereyi tıklasam içi boş :)
Konularda sayfa değiştirilmiyor. Bilginize...
Konuların bazı sayfaları açılıyor.son mesaj bölümü gözükmüyor,bilginize