Aynı durum bende de var. Özellikle mobilden girdiğimde çok fazla oluyor. Yarıya kadar yükleniyor devamı yüklenmiyor. Chrome kullanıyorum.
Printable View
Özene bözene araba ilanı vermiştim. Siz mi uçurdunuz kendi mi uçtu acaba? Baktım bulamadım.
Sırf "Konudaki yenilikler" e-postası almamak için bazı konulara yazmıyorum. :)
Günlük 10 tane istenmeyen postam oluyor. Gereksize atarsam da yanıtlanan mesajlarımı göremiyorum.
Allah başka dert vermesin.
http://i.hizliresim.com/vXm8zD.png
Tech gezinirken her sayfada bu çıkıyor :)
Kendi açtığım konuları görüntülemeye çalıştığımda hata veriyor, başkasının açtığı konuları görüntüleyebiliyorum
Bu sayfanin yarisini acip yarisini acmama. Cok gec acma problemi bende de var. 4.5G vs fark etmiyor hepsindr olabiliyor bu problem. Baska siteleri normal acarken ttde baglanti kesilmis gibi oluyor.
Chrome'da aynı sıkıntı bendede var Firefox'a gecince düzeldi
Üst üste başlık açınca veya seri bir şekilde forumda gezince bağlantı kesilmiş gibi oluyor,birkaç dakika düzelmiyor, sadece bizim forumda başıma geldi.Saldırı falan için bir önlem mi yoksa sitede mi bir problem var tam anlayamadım.
kimseye mesaj atamıyorum özelden, yazıyorum gönderiyorum giden kutusunda yok yardımcı olurmusunuz
sitedeki tek acayiplik önceki 2014 girişli hesabımda nick değiştirmek için yönetici arkadaşa talepte bulunmuştum aylar önce artık nick değişimi olmuyor o hesabı bırakıp yeni hesap almalısınız demişti, onun haricinde hiç bir acayiplik yok :D benim için internette bir numaralı forum keşke 2014 ten daha önce yanışsaymışım :)
Selam arkdaşlar.
Fark edersem haberdar ederim.
@Ranthor mac kullanıyorum. Chrome geçmişini sildim ama sitede hızlı cevap çalışmıyor. Ne olmuş olabilir?
Görürsem yada fark edersem yazarım.
Konu açarken konu başlığında "İ" ve "ğ" kullandığımda,değişik şekiller çıkıyor.Forumun dil seçenekleri bölümünden, Türkçe ve Yeni Türkçeyi de seçerek denedim,düzelmedi.
Sitede virüs olma ihtimali varmı mobilden girdiğimde virusbilmem ne diye bi tane pop-up çıkıyor sadece burda başka sayfalarda yok?
Aynı sorun bende de var. Reklam popupları açılıyor.
Bendede yeni mesajlara v.s basınca saçma sapan reklam sayfaları acılıyor, hayırdır insallah.