Bende megayi satip Evo 3D gibi bişey almak istiyorum yada ayfon mu alsam kararsiz kaldim
Printable View
Bende megayi satip Evo 3D gibi bişey almak istiyorum yada ayfon mu alsam kararsiz kaldim
Sensation XL tavsiye etmem zira ekran boyutunda samsung'un çıkaracağı yeni büyük ekranlı modellere karşılık olsun amacıyla acele ile çıkartılmış bir model.Hiçbir parçada yenilik yapılmadan çıkıyor sadece ekran(çözünürlülük bile aynı).
Evo 3D telefon olarak güzel bir cihaz ancak kamera 5mpx dolayısı ile 3d olmayan fotoğraf çektiğinizde fark ediyor.Şimdi diyebilirsiniz ki zaten 5mpx gayet yeterli. Ancak belge taraması veya A4 kağıdın tamamını çekmeye kalktığınızda 8mpx kamera ile tarayıcı kalitesinde okuyabiliyorsunuz.
Sensation XE'nin asıl çıkma sebebi htc'nin kendi hatasıdır.Baştan beridir zaten kalitesiz olan desire hd'nin hoparlörlerini aynı şekilde sensationa geçirince kullanıcılar beğenmedi zira emsali olan samsung sgs2'nin hoparlör mikrofon kalitesi daha iyi.
Sensation XE'nin normal sensationdan 3 farkı var:
1.Batarya:1730mah Evo 3d bataryası ile geliyor xe
2.Overclock:İşlemci aynı olmasına rağmen performans zayıflığı(çift çekirdeğe rağmen desire hd ile %20 kadar bir performans farkı var.) sebebiyle 1.2ghz den 1.5ghz ye overclocklu geliyor.
3.Kulaklık:Bana kalırsa bir fark değil zira sonradan alınabilir çok kaliteli kulaklıklar var.(ayrıca bir kulakiçi kulaklığın nasıl 700tl ettiğide tartışılır bir konu bence)
Şimdi eee hangisini alacağımızı söylemedin diyebilirsiniz kendi fikrim aynı fiyat aralığında htc fanatiği olmama rağmen gidipte sensation almam(ki almadım hala desire hd kullanıyorum) zira aynı fiyata samsung galaxy s2 çok daha güzel bir cihaz.
açıklama guzelde htc ye kafayı takmış durumdayım ben abicim samsung falan sevmıyorum pek. htc alıcam illaki ama model seçemedık bı turlu :S
ben sensation kullanıyorum tarayıcı hızı olarak mükemmel, kamera yine çok iyi. Eksileri, batarya az gidiyor, radyo sesi çok kısık kulaklıkla ikarus otobüslerde radyo dinlenmiyor o derece. Kafamda samsung galaxy s2 vardı fiyatları yakındı ancak ne bileyim bunun görüntüsü elde duruşu ve arayüzü çok güzel o nedenle sensation seçtim.
Sensation , HD7 , Incredible S ve Desire kullanan biri olarak hiçbirini önermiyorum. Galaxy S2 al kesinlikle.
Sensation özellikle 1.2 GHz Dual Core olmasına rağmen Xperia Arc'dan daha düşük benchmark değerlerine sahip bir telefon. Menü geçişlerinde dahi kasılmalar vardı. Oyunlarda olsun vs. akıcılık sabit değil. Bir de ekran qHD Oldugu için uygulama sayısı az. Bunun dışında kamerası fena değildi. Ama Galaxy S2 yanında çok vasat kalıyor donanım özellikleri. Çok ısınıyor, bir de Sense arayüz çok iyi fakat çok RAM yiyor.
konuyla alakasız ama lg optımus 3 d nasıl pekı bılen varmıdır 1375 pesın bıraktılar bana...
2aydır sensation kullanıyorum,kulaklık sesi ve batarya dışında bir eksiği yok yüzaltının demiş olduğu gibi. öncesinde i3gs kullanıyordum,tcellden vodafonea geçtim vodafoneun bağlantı hızı yüzünden bağlantı yavaşladı fakat wi-fide ciddi anlamda fark ediyor işlemcisi. Şimdiden hayırlı olsun.
Edit:Ekran gün ışığında parlama yapıyor sıkıntı olabilir.
Yok şuan için daha 1 hafta oldu alalı, normal mp3 sesleri gayet güzel ancak radyodan adam gibi ses gelmiyor. Bi tane yedek batarya dolaştır yanında, ben günde 2 3 sefer nete giriyorum 1-2 saat oyun oynuyorum max. 1.5 gün gidiyor şarj. Ama oturup yarım saat nette gezersen 9-15 saat arası gidiyor